Ονδούρα: Έθαψαν ζωντανή 16χρονη παντρεμένη και έγκυο! Δείτε το βίντεο

Εφιαλτικές στιγμές έζησε μία 16χρονη κοπέλα στο χωριό Λα Εντράδα στην Ονδούρα, η οποία όπως φαίνεται ξύπνησε από κώμα μέσα στο φέρετρό της, μία μέρα αφότου οι συγγενείς της την είχαν θάψει πιστεύοντας τη για νεκρή.

Η έφηβη κοπέλα που ήταν παντρεμένη και έγκυος είχε ταφεί φορώντας το νυφικό της, όπως συνηθίζεται στη χώρα της με γυναίκες που πεθαίνουν σε νεαρή ηλικία. Σύμφωνα με την Daily Mail, η Neysi Perez, που διένυε τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της είχε βρεθεί λιπόθυμη ένα βράδυ στην τουαλέτα του σπιτιού της. Μόλις συνήλθε, η νεαρή άρχισε να βγάζει αφρούς από το στόμα και οι θρήσκοι γονείς της κάλεσαν τον ιερέα του χωριού, πιστεύοντας ότι είχε καταληφθεί από κάποιο δαιμονικό πνεύμα.

Κατά τη διάρκεια του «εξορκισμού», η νεαρή έπεσε πάλι αναίσθητη και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν μετά από τρεις ώρες τον θάνατό της. Η άτυχη κοπέλα τάφηκε στο οικογενειακό μαυσωλείο ωστόσο αυτό δεν ήταν το τέλος του εφιάλτη της.

 ond-2

Μία μέρα αργότερα, ο άνδρας της 16χρονης κοπέλας επισκέφθηκε την καλή του στην τελευταία της κατοικία και διαπίστωσε με φρίκη ότι από το εσωτερικό του τσιμεντένιου τάφου ακούγονταν… κλάματα και φωνές.

Σε κατάσταση υστερίας, έτρεξε στους εργάτες του νεκροταφείου για να τους ζητήσει να ανοίξουν τον τάφο. Αφού ειδοποιήθηκαν οι γονείς της κοπέλας, άρχισαν όλοι μαζί να προσπαθούν να αποσπάσουν το ξύλινο φέρετρο από τον τσιμεντένιο τάφο με βαριοπούλες. Δυστυχώς, μέχρι να διαπέρασουν το περίβλημα από σκυρόδεμα, η κοπέλα είχε χάσει ξανά τις αισθήσεις της. Όπως αναφέρει δε το ρεπορτάζ της Daily Mail, τα χέρια της ήταν γεμάτα αμυχές και γρατζουνιές από τα χτυπήματα, που ωστόσο είχαν καταφέρει να σπάσουν μονάχα το τζαμάκι του φέρετρου.

Η κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όμως ήταν ήδη αργά. Το σώμα της δεν μπόρεσε να αντέξει την καταπόνηση και το σοκ και ξεψύχησε σχεδόν αμέσως μετά την εκταφή της. Λίγο αργότερα, μεταφέρθηκε στον ίδιο τάφο και ετάφη για δεύτερη φορά σε λίγα 24ωρα.