Ομόνοια: O Χριστοφή , ο Κιρμ και κάποιοι λάθος χειρισμοί…

Πολλά τα ανοικτά μέτωπα για την Ομόνοια , το θέμα φυσικά που δεσπόζει στους  ομονοιάτικους κύκλους είναι αυτό του Χριστπφή θα έρθει δεν θα έρθει και τι τελικά θα γίνει. Ο Χριστοφή το έχει πει και το έχει δείξει με τον ποιο κατηγορηματικό τρόπο ότι θέλει να έρθει στην Ομόνοια , αν τελικά θα έρθει θα το δείξει ο χρόνος.

Αν τελικά όμως ο Χριστοφή δεν έρθει τότε θα δημιουργηθούν άλλα προβλήματα θα χαθεί και πάλι η εμπιστοσύνη του κόσμου προς την διοίκηση θα αρχίσει έντονη μουρμούρα και αυτό μόνο θετικό δεν είναι για την είδη ταλαιπωρημένη Ομόνοια.

Το ΔΣ της Ομόνοιας δεν χειρίστηκε το θέμα σωστά έγινε σίριαλ μ ζητήθηκε βοήθεια από τον κόσμο , ο κόσμος απλόχερα για άλλη μια φορά δίνει από το υστέρημα του , το ζητούμενο είναι να γίνουν όλα όπως πρέπει για να μην υπάρχουν προβλήματα στο μέλλον.

Αντραζ Κιρμ, άλλο μεγάλο κεφάλαιο για την Ομόνοια , ο παίκτης δύσκολα μένει στην ομάδα και αυτό το δείχνει και ο χρόνος συμμετοχής του παίκτη , αν όμως φύγει ποιες θα είναι η οικονομικέ επιπτώσεις για την ομάδα;  Ο παίκτης έχει συμβόλαιο δεν θα απαίτηση τα λεφτά του; Αυτό ήταν και εξακολουθεί να είναι το μεγάλο πρόβλημα για την Ομόνοια παίκτες έρχονται δεν προσφέρουν φεύγουν αλλά παίρνουν τα λεφτά τους κανονικά, και αυτό κάνει τον οικονομικό προϋπολογισμό πολύ δυσβάστακτο για την Ομόνοια.

Γενικά έγιναν κάποιο λάθος χειρισμοί και αυτό εκνευρίζει τον κόσμο της Ομόνοιας και όχι άδικα, η Ομόνοια ήταν είναι και θα παραμείνει μεγάλη ομάδα, όμως κάποια πράγματα πρέπει να αλλάξουν…

 

Στέλιος Χαραλάμπους