Ομόνοια: Ώρα για κρίσιμες αποφάσεις

Χθες ο προπονητής της ομάδας Κώστας Καϊάφας πραγματοποίησε συνάντηση  με αντιπροσωπία της διοίκησης , με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων με στόχο να βρεθούν οι λύσεις στα όποια προβλήτα έφερε στην ομάδα ο άδοξος αποκλεισμός από την Μπρόνμπι.
Ο μεταγραφικός σχεδιασμός βρίσκεται ψηλά στην ατζέντα συζητήσεων μεταξύ ΔΣ και προπονητή με τις αποφάσεις να πρέπει να παρθούν σύντομα μιας και μπήκαμε στην τελική ευθεία για την έναρξη του πρωταθλήματος.

Ο Κώστας Καϊάφας επιθυμεί την απόκτηση τουλάχιστον δύο παικτών όμως για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να υπάρξει και αποχώρηση, γιατί αυτή τη στιγμή στο ρόστερ των πρασίνων υπάρχει μόνο μία θέση ξένου ή κοινοτικού ποδοσφαιριστή.
Το επερχόμενο φιλικό με τον Ερμή ίσως αποτελέσει την τελευταία ευκαιρία για κάποιους ποδοσφαιριστές να δείξουν ότι αξίζουν μια θέση στο ρόστερ της Ομόνοιας.

Σήμερα το απόγευμα είναι προγραμματισμένη η συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου και ακολούθως τα όσα αποφασιστούν, θα μεταφερθούν προς το τεχνικό τιμ σε νέο ραντεβού μέσα στις επόμενες μέρες.