Ομόνοια: Όταν η μπάλα «καίει» πάντα κάνει πίσω

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση και αυτό ταιριάζει «γάντι» στην Ομόνοια.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η ομάδα της Λευκωσίας προσπαθεί να κτίσει ένα καλό σερί για να πλησιάσει τα ψηλά, και όταν το πετύχει αμέσως το γκρεμίζει.

Την έχει πατήσει πολλές φορές σε παιχνίδια που θεωρητικά είναι το φαβορί, και αυτό μόνο προβληματισμό και κατήφεια μπορεί να φέρει.

Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας η φετινή Ομόνοια με τα λάθη και τις παραλήψεις του προγραμματισμού, δεν διεκδικεί πρωτάθλημα και ούτε λέχθηκε ποτέ κάτι τέτοιο, αλλά αν μη τι άλλο, πρέπει να είναι διεκδικητική και να παλέψει για την τετράδα .

Το τελευταίο στραπάτσο με την Πάφο ήρθε να επιβεβαιώσει αυτό που γίνεται τα τελευταία χρόνια. Όταν η Ομόνοια πλησιάσει ή προσπαθεί να πλησιάσει τις πρώτες θέσεις πάντα καταστρέφει τις προσπάθειες της με εμφανίσεις αποκαρδιωτικές, όπως η Κυριακάτικη στην Πάφο.

Πλέoν στην Ομόνοια πρέπει να δουν τα λάθη, και να επικεντρωθούν στις επόμενες υποχρεώσεις της ομάδας, που είναι και πάλι με την Πάφο αυτή τη φορά για το Κύπελλο και η Ομόνοια δεν θέλει με τίποτα ένα νέο χαστούκι…