Ομόνοια: Οι διαχρονικές παθογένειες, το ΑΚΕΛ και μια ομάδα που έφθασε στα όρια της!

Στο ίδιο έργο θεατές για άλλη μια χρονιά ο κόσμος της Ομόνοιας , μια ομάδα που παραπατάει και όποιες αλλαγές και αν γίνουν είτε προπονητή είτε παικτών δεν φαίνεται φως στην άκρη του τούνελ.

Ξέσπασαν οι οργανωμένοι της Ομόνοια κατά του ΑΚΕΛ δεν είναι η πρώτη φορά που τα σπασμένα τα πληρώνει το εν λόγω πολιτικό κόμμα που καμία θέση δεν έχει στο ποδόσφαιρο, όπως φυσικά και κανένα πολιτικό κόμμα, αλλά αυτό είναι μια άλλη πληγή του Κυπριακού ποδοσφαίρου.

Τελικά ποιο είναι το πρόβλημα της Ομόνοιας ; Το οικονομικό, ο κακός προγραμματισμός , το ΑΚΕΛ ή μήπως λίγο από όλα με το μεγαλύτερο πρόβλημα οι λάθος άνθρωποι στις λάθος θέσεις!

Στην Ομόνοια κάθε χρόνο γίνονται λάθη στο προγραμματισμό , ανεξαρτήτως τεχνικής ηγεσίας , λάθη πολλά και στον οργανωτικό τομέα με την Ομόνοια να κινείται σε τελείως λάθος μονοπάτια ή τουλάχιστον αυτό δείχνει η πορεία της τα τελευταία χρόνια, κάποιοι πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους για αυτή την ομάδα και όχι να σφυρίζουν αδιάφορα βάζοντας μπροστά σαν δικαιολογία για όλα το οικονομικό.

Οι εποχές έχουν αλλάξει το ποδόσφαιρο κινείται σε άλλους ρυθμούς και δυστυχώς κάποιοι στην Ομόνοια έχουν μείνει πίσω…