Ομόνοια: Κάτι πρέπει να αλλάξει σύντομα αλλιώς το μέλλον θα είναι δυσοίωνο!

Για άλλη μια χρονία δεν τα κατάφερε η Ομόνοια να φύγει από το Δασάκι με θετικό αποτέλεσμα , και πλέον επικρατεί έντονος προβληματισμός στις τάξεις των πρασίνων.

Το χθεσινό παιχνίδι για την Ομόνοια πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα προς αποφύγει , η ομάδα του Καϊάφα παρουσιάστηκε ασύνδετη, με αργή ανάπτυξη και τα γνωστά πλέον αμυντικά προβλήματα.

Η χθεσινή Ομόνοια στερείτο δύναμης , πάθους και πλάνου, με παίκτες που δεν μπορούσαν να αναπτυχθούν σωστά , με πολλά λάθη και με παίκτες που δείχνουν ότι δεν μπορούν να ανταποκριθούν…

Κάτι πρέπει να αλλάξει στην Ομόνοια ο Καϊάφας δεν γίνεται μια Ομόνοια να μην έχει κεντρικό αμυντικό στον πάγκο , μετά τον τραυματισμό του Ρουνίε δεν υπήρχε καθαρός κεντρικός αμυντικός στο πάγκο, δεν μπορεί μια Ομόνοια να μην έχει βάθος.

Γενικά στην Ομόνοια πρέπει να βρουν την λύση χθες είδη χάθηκαν οι πρώτοι βαθμοί και χρειάζεται άμεση βελτίωση για να μην χαθεί από νωρίς το τρένο..

Μέσα σε όλα είχαμε και την επίσημη ανακοίνωση για τον Χριστοφή , καλό το χρονικό σημείο που επέλεξε το ΔΣ της Ομόνοιας να ανακοίνωση τον παίκτη , την ώρα που ο κόσμος έβραζε , ανακοινώθηκε ο Τζίμης…

Στέλιος Χαραλάμπους