Οι selfies στο Προεδρικό, τα νέα μαγιό με πετραχήλι και η Φανιερόπιττα

*** Mε πρώτη και καλύτερη τη Στέλλα Μιχαήλ του ΡΙΚ, κατά τη διάρκεια αναμονής δηλώσεων, στα πλαίσια της τριμερούς συνάντησης στο Προεδρικό, ”τραβήχτηκαν” οι περισσότερες selfies. Στέλλα, Πομηλορίδης, Μαρκαντώνης , Γεωργιάδης, Μαύρου, σε κατάσταση παλιμπαιδισμού. Δεν ξέρω αν πρόκειται για σύνδρομο και αν υφίσταται καν στην ορολογία της ψυχολογίας. Αυτό που ξέρω, είναι ότι είναι μόδα και η Στέλλα είναι πολύ μοδάτη….στο selfie.

***Κουίζ για δυνατούς λύτες!! Ποιος είναι ο ευρω(βολευτής), που κάθε Σάββατο πρωί, παίρνει τηλεφωνικώς σβάρνα τα κανάλια και προφασιζόμενος θέματα που κατά την άποψή του, αξίζει να σχολιαστούν, στην ουσία εκλιπαρεί για φιλοξενία στα βραδινά τηλεοπτικά δελτία; Ο άνθρωπος σκέφτεται πρακτικά. Θα τηλεφωνήσει παντού και ότι κάτσει.

*** Διερωτώμαι αν βγαίνει ρασοφόρο μαγιό ή κάτι σε μαγιό πετραχήλι. Διότι αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, την έκανα από χέρι. Άμεση παραγγελία μερικών χιλιάδων κομματιών προς πώληση και θα κάνουν ουρά στις εκκλησίες, οι οποίες, βεβαίως, θα έχουν υποστεί προηγουμένως τις απαραίτητες βελτιωτικές εργασίες και θα διαθέτουν, με οδηγίες του Μακαριοτάτου, πισίνες, κολυμβήθρες, μπανιέρες…

***Δεύτερο με διαφορά το Σίγμα στην κούρσα της τηλεθέασης. Μοναδική σανίδα σωτηρίας οι Τομές στα Γεγονότα, οι οποίες όμως, άρχισαν να κάνουν κοιλιά, κυρίως λόγω αστοχίας καλεσμένων, που στην συντριπτική πλειοψηφία τους είναι πολιτικοί. Ο κόσμος κουράστηκε να τους βλέπει και πολύ περισσότερο να τους ακούει.

*** Περιζήτητος στα τηλεοπτικά πάνελ ο Βουλευτής Ζαχαρίας Κουλίας. Προσφέρει θέαμα όποιος και αν είναι ο συνομιλητής του. Το πρόβλημα, όμως, είναι ότι τώρα τελευταία, αρκετοί πολιτικοί δηλώνουν ότι δεν θα ήθελαν να συμμετάσχουν σε εκπομπή λόγου μαζί του, διότι, όπως υποστηρίζουν, είτε δεν τους αφήνει να μιλήσουν, είτε λόγω του επιπέδου συζήτησης μαζί του, χάνουν τα λόγια τους….

***Από την έναρξη μέχρι το τέλος της εκπομπής ”Για Σένα”, ο φιλοξενούμενος Αντώνης Φανιέρος, δεν έπαψε να κλαίει ούτε λεπτό. Φανερά συγκινημένος από την ανταπόκριση των τηλεθεατών, με τη Χριστιάνα να τον ακούει με δέος, είπε ούτε λίγο ούτε πολύ πως ποτέ δεν έκανε κακό σε κανέναν, αντιθέτως βοηθά όσο μπορεί όλο τον κόσμο. Να δείτε που στο τέλος θα μας πείσει ότι με βάση τον χριστιανικό βίο που διάγει πρέπει να αγιοποιηθεί. Από μένα μια Φανιερόπιττα στη χάρη σου.

Κρατίνος