Οι υπηρεσίες… εκτόνωσης τους έστειλαν στη φυλακή – Χειροπέδες σε πατρόνα και νταβατζή made in china

Υπό τριήμερη κράτηση έθεσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας 50χρονη και 25χρονο από την Κίνα οι οποίοι αντί για στούντιο χειρομασάζ, λειτουργούσαν πορνείο.  Οι δύο είναι ύποπτοι για υποθέσεις συνωμοσίας προς διάπραξη πλημμελήματος, αποζείν από κέρδη πορνείας και διατήρηση οίκου ανοχής, αδικήματα τα οποία διαπράχθηκαν μεταξύ 10/6/2015 – 24/8/2015, στην Λάρνακα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία στις 20 Αυγούστου λήφθηκε πληροφορία στο ΟΠΕ Λάρνακας από το Αρχηγείο Αστυνομίας ότι σε διαμέρισμα που βρίσκεται στη Λάρνακα και διαφημίζετο ως ινστιτούτο επαγγελματικού χειρομασάζ, στην πραγματικότητα χρησιμοποιείτο από δυο γυναίκες ασιατικής καταγωγής οι οποίες επιδίδονται στην πορνεία.

Η Αστυνομία προχώρησε σε παρακολούθηση του διαμερίσματος σε διαφορετικές ημερομηνίες ενώ κατά διαστήματα εντοπίσθηκαν διάφοροι άνδρες να εισέρχονται στο κτίριο και να βγαίνουν ύστερα από μία περίπου ώρα.

Συνεργάτης της Αστυνομίας τηλεφώνησε στο διαμέρισμα και διευθέτησε ραντεβού για μασάζ και εκτόνωση με δύο κοπέλες που θα γινόταν στις 4 Ιουλίου. Στο ραντεβού ο συνεργάτης της Αστυνομίας βρήκε μόνο μια γυναίκα ασιατικής καταγωγής και αφού τον οδήγησε σε δωμάτιο του διαμερίσματος του έκανε μασάζ και εκτόνωση για το ποσό των 50 ευρώ. Ο συνεργάτης της Αστυνομίας πλήρωσε με φωτοτυπημένα χαρτονομίσματα των 20 ευρώ και στην συνέχεια μετέβη στον ΟΠΕ Λάρνακας όπου έδωσε κατάθεση.

Ο συνεργάτης της Αστυνομίας διευθέτησε τελικά ραντεβού με τις δύο γυναίκες για το πρωί της 24ης Αυγούστου για το ποσό των 80 ευρώ και το ΤΑΕ Λάρνακας σε συνεργασία με τον ΟΠΕ ετοίμασαν αστυνομική επιχείρηση.

Ενώ ο συνεργάτης της Αστυνομίας βρισκόταν στο διαμέρισμα, μέλη του ΟΠΕ και ΤΑΕ Λάρνακας, με δικαστικό ένταλμα έρευνας μπήκαν στο διαμέρισμα όπου εντόπισαν την 50χρονη ενώ σε άλλο δωμάτιο που ήταν κλειδωμένο και παραβιάστηκε από την Αστυνομία, εντοπίστηκε κρυμμένος ο 25χρονος.

Από έρευνα που έγινε στο δωμάτιο εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια μεταξύ των οποίων το χρηματικό ποσό των 3,540 ευρώ, ανάμεσα στα οποία και τα φωτοτυπημένα χαρτονομίσματα που πλήρωσε ο συνεργάτης της Αστυνομίας για να του παρασχεθούν υπηρεσίες μασάζ και εκτόνωσης.

Ανακρινόμενη προφορικά η 50χρονη παραδέχθηκε στην Αστυνομία ότι προσφέρει μασάζ και εκτόνωση σε πελάτες έναντι αμοιβής, ενώ ο 25χρονος αρνήθηκε κάθε ανάμειξη στην υπόθεση. Και οι δύο ανέφεραν στην Αστυνομία ότι είναι μητέρα και γιος.

Εναντίον των δύο υπόπτων εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης, συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση ενώ σήμερα οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο εξέδωσε διάταγμα τριήμερης κράτησης τους.