Οι τελευταίες συγκλονιστικές ώρες του Παντελή Παντελίδη – Τι λέει στενός συνεργάτης του

Στενός συνεργάτης του τραγουδιστή-τραγουδοποιού που λατρεύτηκε από το πανελλήνιο, περιγράφει όσα έγιναν τη νύχτα πριν το τραγικό φινάλε.

Ο στενός συνεργάτης του, Χάρης Λεμπιδάκης, περιέγραψε στο Happy Day τις τελευταίες συγκλονιστικές ώρες του τραγουδιστή-τραγουδοποιού που αγαπήθηκε τόσο πολύ.

«Την Παρασκευή ταξιδέψαμε στην Κύπρο για να κάνει ο Παντελής μια προγραμματισμένη εμφάνιση για φιλανθρωπικό σκοπό. Εκεί ακούσαμε και ένα κομμάτι ακυκλοφόρητο που ο Παντελής δεν είχε προετοιμάσει ούτε εμάς, το οποίο ήθελε να το αφιερώσει στους φίλους από την Κύπρο. Αυτά που άκουσε ήταν απίστευτα. Είχε συνηθίσει και ο ίδιος να ακούει διάφορα και από συναδέλφους του και από απλό κόσμο, αλλά αυτό τον έκανε ακόμα πιο δυνατό. Αυτό του είχε ρίξει την ψυχολογία… Ήταν αγχωμένος, είχε βγάλει έρπη. Αφού κάναμε την πρόβα, είδαμε ποδόσφαιρο, παραγγείλαμε και φάγαμε, ήταν η Δέσποινα Βανδή και ο Κώστας Μαρτάκης, έφυγε στις 2 με 2 παρά για ένα ποτό και μετά θα πήγαινε στο σπίτι του στη Νέα Ιωνία…», δήλωσε.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Γύρω στις 8 ξεκίνησαν κάποια τηλέφωνα. Ασφαλώς και δεν το πίστευα. Παίρνω τον επιχειρηματία, τον Κώστα Μπερτάκη και μου λέει: “Τι λες; Είσαι καλά; Έχεις πιει τίποτα;”. Παίρνω τον αδερφό του, μου λέει “Κοιμάμαι, δεν ξέρω αν έχει έρθει σπίτι”. Ο Κώστας Μπερτάκης πήρε κάποια τηλέφωνα και μάθαμε ότι υπήρχε ένα ατύχημα στην παραλιακή και ένας άντρας ήταν πολύ σοβαρά χτυπημένος και ο οποίος είχε μεταφερθεί στο Ασκληπιείο της Βούλας. Η οικογένειά του ήρθε γύρω στις 12».