Οι πρωτιές του Μέγα, ο Λούης κάνει τη διαφορά, ο μαύρος Κεττένης, το κλάμα του Χάματσου και ο φόβος του Sigmalive

*** Το Μέγα είναι το κερδισμένο κανάλι τις πρώτες δύο μέρες έναρξης της νέας τηλεοπτικής σεζόν. Το FAKATEτους έγραψε τα νούμερα που προσδοκούσε, έδωσε ώθηση στο δελτίο και από κει και πέρα στην ζώνη υψηλής τηλεθέασης όλα απλοποιήθηκαν. Στον ΑΝΤ1 αναμένεται σε λίγο να μπει στη ζώνη το δυνατό χαρτί, που ακούει στο όνομα Μπρούσκο, ενώ στο Sigma και το ΡΙΚ τα πράγματα φαίνεται να μην προχωρούν, όπως ανέμεναν. Προς το παρόν το Μέγα απολαμβάνει πρωτιές…

*** Μετά τις προηγούμενες απόπειρες στο πρωινάδικο του Sigma, να φιλοξενηθούν ηθοποιοί και σεναριογράφοι, που έκαναν την ΑGB να δίδει όπως λέμε και στα σχολεία λευκή κόλα, ήρθε η σειρά του απολαυστικού Λούη Πατσαλίδη. Ο πληθωρικός Λούης με το αστείρευτο χιούμορ του στην ουσία έκανε όλους τους προηγούμενους καλεσμένους του Ανδρέα και της Νατάσσας να ξεχαστούν γρήγορα, όπως βεβαίως και τα νούμερα που έγραψε η εκπομπή τους με καλεσμένους τους ηθοποιούς των νέων σειρών του καναλιού.

*** Μαύρο πουκάμισο, μούσι, μαύρος υπολογιστής, πολύ μαυρίλα βρε παιδί μου εκεί στο ΚΥΠΕ και μάλιστα μια μέρα μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος στη συγγραφή του καλύτερου δημοσιογραφικού κειμένου. Ο λόγος για τον Θωμά Κεττένη ο οποίος, στην παραθυροσύνδεση με το ΡΙΚ αντί να βάλει κάτι ευχάριστο, ειδικά για την περίπτωση, ντύθηκε στα μαύρα. Η χθεσινή μέρα Θωμά, με τα βραβεία που πήραν οι συνάδελφοί σου, έπρεπε να συνδυαστεί με ανοιχτόχρωμο πουκάμισο να μην πω και λουλουδάκια.

*** Έβαλε τα κλάματα ο Λουκάς Χάματσος στο «Καλή σας μέρα» του ΡΙΚ από τα κρεμμύδια που έκοβε ο μάγειρας της εκπομπής. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι ο Λουκάς επέμενε και τηρούσε όλους τους κανόνες υγιεινής με ποδιά γάντια κλπ, ενώ ο μάγειρας δεν φορούσε γάντια!!! Μήπως εκεί στο ΡΙΚ πρέπει να δουν κάποια πράγματα με περισσότερη προσοχή; Την συγκεκριμένη εκπομπή την βλέπουν χιλιάδες νοικοκυρές, δεν είναι σωστό ο Χάματσος να κόβει καρότα με γάντια και ο μάγειρας να κόβει κρέατα χωρίς γάντια.

***Το γράψαμε πριν μέρες και για του λόγου το αληθές, η νέα διαδικτυακή εφημερίδα και η έντυπη εβδομαδιαία άρχισαν χθες την προβολή τους προμηνύοντας την κάθοδο τους τον Οκτώβριο. Εντύπωση προκαλεί πάντως η προβολή του “Ρεπόρτερ” από το αντίπαλο δέος και γείτονα Sigmalive, αφού πλέον θα ναι ανταγωνιστικά προϊόντα. Για την επικράτηση είναι κάτι που θα φανεί στην πορεία, αφού το sigmalive που κατέχει τα σκήπτρα εδώ και χρόνια, ειδικά φέτος θα δοκιμαστεί.

Κρατίνος