Οι νέες Υπουργικές Limo και το κατσαριδάκι του Αβέρωφ!

Συγκλονίστηκα από την είδηση του Φιλελευθέρου για τα 20 πολυτελή οχήματα μάρκας AUDI Α5 που θα παραλάβει αρχές του χρόνου το Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Μεταφορών, τα οποία, ακολούθως θα παραχωρήσει σε υπουργούς και άλλους κρατικούς αξιωματούχους για υπηρεσιακή και ιδιωτική χρήση.

Νόμιζα ότι το κεφάλαιο των λιμουζίνων είχε κλείσει οριστικά.

Νόμιζα ότι το Υπουργικό καθήκον επιβάλλει, μετά τον «βομβαρδισμό» της Κυπριακής οικονομίας, μικρότερου κυβισμού οχήματα.

Μήπως σιγά σιγά και στα «μουλωχτά» επανερχόμαστε στο σημείο του ”πάρτε όλοι”.

Δεν είναι τόσο το κόστος (υπολογίζεται €500.000) χωρίς την καταβολή οποιωνδήποτε φόρων, αλλά το «μουλωχτό» της υπόθεσης αφού ουδέποτε ανακοινώθηκε, ούτε και προκηρύχθηκε δημόσιος διαγωνισμός, αντίθετα, η επιλογή έγινε κατόπιν προσφορών που κλήθηκαν να υποβάλουν ορισμένοι εισαγωγείς καινούργιων πολυτελών οχημάτων.

Με βάση λοιπόν αυτή την είδηση, πρέπει να υποβάλλουμε τα σέβη μας στον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου, ο οποίος καταβάλλει υπεράνθρωπες προσπάθειες και μπορεί να επιβιώνει χωρίς  υπερβολές χρησιμοποιώντας ένα όχημα το οποίο κάποιοι άλλοι δεν θα δέχονταν καν να δοκιμάσουν!  Το όχημα λοιπόν του κυρίου Νεοφύτου, δεν είναι άλλο από ένα πολύ μικρό, χαριτωμένο,  στα χρώματα του κόμματός του, κομψό, καλόγουστο και αρκετά ευρύχωρο.

Μπράβο κύριε Νεοφύτου που καταφέρνεις να αντιστέκεσαι στα μεγαλεία των άλλων.

Κρατίνος