Οι ιππότες της ασφάλτου με τα πακέτα…

Να μην σου τύχει να κυκλοφορείς στους δρόμους ώρες μεσημεριανού ή βραδινού. Δεκάδες ξέφρενα μηχανάκια με τρελές ταχύτητες χώνονται, σφηνώνονται και προσπερνάνε λες και το επόμενο λεπτό θα έρθει η συντέλεια του κόσμου.

Θέτουν χωρίς καλά- καλά να το σκέφτονται την ζωή τους αλλά και τις ζωές των άλλων οδηγών σε κίνδυνο. Δεν είναι λίγες οι φορές που αναγκαστήκαμε όλοι μας να φρενάρουμε απότομα γιατί βρέθηκε από το πουθενά ένα μηχανάκι ντελίβερι μπροστά μας.

nteliveras4

Ρισκάρουν ακόμα και τις ζωές τους ώστε να φτάσει έγκαιρα το φαγητό ζεστό στον πεινασμένο αποδέκτη και τρέμουν σε ένα αρνητικό σχόλιο.

Για να λέμε όμως και του στραβού το δίκιο, δεν είναι πάντα δίκη τους η επιλογή το να παίζουν κορώνα γράμματα τη ζωή τους. Πολλές εταιρείες γρήγορου συσκευασμένου φαγητού, υπόσχονται στους πελάτες τους σύντομη παράδοση και ποιότητα, χωρίς να τους πολύ απασχολεί αν θα θέσουν σε κίνδυνο την ζωή του υπαλλήλου τους.

mixani nteliveras1

Μας λένε μάλιστα και σε ποσά λεπτά θα έχει ο πεινασμένος αγοραστής το πολυπόθητο γεύμα στα χέρια του, και ας θέλεις το υπερδιπλάσιο για να διασχίσεις την πόλη. Εξαναγκάζοντας έτσι τους ντελιβεράδες να τρέχουν σε ξέφρενους ρυθμούς. Ενός τέτοιος περιστατικού αυτόπτης μάρτυρας υπήρξε και η apokalipsi.com.

Ευτυχώς ο εν λόγω οδηγός τη γλύτωσε χωρίς πολύ σοβαρά τραύματα. Ας ευχηθούμε να είναι και ο τελευταίος που εμπλέκεται σε τροχαίο ατύχημα.

Δίκτυς ο Κνώσσιος