Οι εργατοπατέρες, οι άθεοι και οι Σοσιάλ…

Απολαυστική η συζήτηση στη Βουλή για το ωράριο των καταστημάτων. Ξεκινώντας  ο Προεδρεύων της Βουλής Σοφοκλής Φυττής προσπαθούσε να αντιληφθεί τί είναι το Κ.Σ…Αφού ίδρωσε ο άνθρωπος αναφώνησε «Σοσιάλ» για να τον διορθώσουν οι συνάδελφοί του. «Κίνημα Σοσιαλδημοκρατών»

Κατά τα άλλα από όλα είχε το πανέρι. Τί για εκφοβισμούς ακούσαμε δια στόματος Νικόλα Παπαδόπουλο, τί για την κατάρρευση του οικογενειακού ιστού αφού οι εργαζόμενοι δεν θα βλέπουν τις οικογένειες τους ούτε τις Κυριακές και βέβαια θα απέχουν και από τις εκκλησίες.

Απολαυστικός ο Βουλευτής Ζαχαρίας Κουλίας. Εγώ είπε, θέλω να πηγαίνω εκκλησία κάθε Τετάρτη. «Να πάει ο παπάς να μου ανοίξει»!

Εύστοχη η ερώτηση του Προέδρου του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου ο οποίος διερωτήθηκε αν όλοι αυτοί οι εργαζόμενοι στις περιοχές όπου τα καταστήματα θα έχουν διευρυμένο ωράριο, είναι άθεοι!

Κατά τα άλλα, οι «εργατοπατέρες» που ψήφισαν να παραμένουν τα καταστήματα κλειστά τις Κυριακές για να μην τυγχάνουν εκμετάλλευσης οι εργαζόμενοι, ας μας πουν πού θα απορροφηθούν οι άνθρωποι αυτοί. Επίσης να μας απαντήσουν στο ερώτημα γιατί η πολιτεία απέτυχε να θέσει σε εγρήγορση μηχανισμούς ώστε να ελέγχονται οι μεγαλοεπιχειρηματίες για τους μισθούς που καταβάλλουν, αφού είναι κατοχυρωμένος ο κατώτατος μισθός.’ Όλα τα άλλα είναι εκ του περισσού.