Οι δηλώσεις του Πάμπου Χριστοδούλου σε Ελληνικά μέσα μετά το σπουδαίο διπλό!

Τον γύρο της Ευρώπης κάνει η μεγάλη επιτυχία της Εθνικής μας ομάδας, ειδικά με τα Ελλαδικά ΜΜΕ να την προβάλλουν εκτενώς. Ο Πάμπος Χριστοδούλου μίλησε στο Contra.gr για την πορεία και την πρόκληση που έχει μπροστά της η Κύπρος.

Αρχικά ανέφερε: “Δεν δουλεύουμε μόνο με άξονα το παρόν αλλά και το μέλλον. Εχουμε πετύχει μία ανανέωση στην ομάδα και έχουμε καταφέρει να συνδυάσουμε το αποτέλεσμα με όμορφο, πιστεύω, ποδόσφαιρο. Συμπεραίνουμε έτσι ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Οφείλουμε να χτίσουμε σε γερές βάσεις το ποδοσφαιρικό μέλλον της Κύπρου. Κερδίσαμε παίκτες σ’ αυτά τα προκριματικά, ρίξαμε κατά πολύ τον μέσο όρο ηλικάς των ποδοσφαιριστών και φτάσαμε να διεκδικούμε την πρόκριση στο τελευταίο ματς. Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα της Τρίτης αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά”.

Για το ματς με τη Βοσνία: “Θα είναι πολύ δύσκολο, πρόκειται για ομάδα επιπέδου τελικών παγκοσμίου Κυπέλλου με παίκτες κλάσεις. Δυνατός αντίπαλος. Εγώ αυτό που μπορώ να πω για το ματς είναι ότι θα δώσουμε όλα, το 100%, για να μπούμε στα πλέι οφ”.

Για την Εθνική Ελλάδος: “Η Εθνική της Ελλάδας είναι μία πολύ δυνατή ομάδα έστω και αν δεν έχει τα καλύτερα αποτελέσματα τελευταία. Ερχονται και σ’ αυτήν νέα παιδιά σιγά-σιγά. Είμαι σίγουρος ότι με σκληρή δουλειά, θα επανέλθει και πάλι εκεί που αξίζει”.