Οι βόλτες της Αίμιλης, τα ”καλαμάκια” του ψηλού, η εξαιρετική Κονιώτου και Δίπλαρος παντού

 

***Βόλτες στην Αθήνα κόβει η Έμιλη Αντωνίου του Μέγα και άφησε μόνη της την Κατερίνα Αγαπητού να βγάζει τα φίδια από τις τρύπες στο πρωινάδικο του ΜΕΓΑλου σταθμού. Δεν πειράζει Κατερινάκι… που θα πάει, θα γυρίσει η άτακτη που σ’ εγκατέλειψε μέσα στο καλοκαίρι και την ξεραΐλα ειδήσεων. Το χειρότερο για σένα δεν είναι που απολαμβάνει τα κοντοσούβλια, τα σουβλάκια και τα τζατζικάκια της, αλλά ότι ποστάρει και φωτογραφίες, για να τα βλέπεις την ώρα που εσύ ψάχνεις με το φακό για ειδήσεις και φιλοξενούμενους. Αυτό λέγεται Bulling εξ αποστάσεως.

*** Ένα πουλάκι μας είπε ότι η Στέλλα Κοκκίνου του ΑΝΤ1, ο Κώστας Σταυρινός από το ΚΥΠΕ και οι Κώστας (ψηλός) Κωνσταντίνου και Νικόλας Γιαννουλάς από το ΡΙΚ έχουν ‘’φάει’’ κυριολεκτικά την Αθήνα. Η δημοσιογραφική παρέα, που βρίσκεται σε αποστολή και συνοδεύει τον Πρόεδρο της Βουλής, γυρίζει τις ταβέρνες της πόλης και κάνει γευστικές διαπιστώσεις, βγάζοντας εκατοντάδες φωτογραφίες. Το θέμα είναι ότι δεν έχουμε φωτογραφικό υλικό, για τα παράπανω…Επίσης, κάποιος πρέπει να τους πει ότι δεν αποτελεί πρωτοτυπία η selfie με θέα την Ακρόπολη! Πληροφορία ότι ο Κώστας Κωνσταντίνου έφαγε πολλά …”καλαμάκια” ελέγχεται ως ανακριβής.

*** Πολύ καλή η δουλειά της Μαρίας Κονιώτου του ΚΥΠΕ, στην πρόσφατη κάλυψη της επίσκεψης του Προέδρου της Δημοκρατίας στο Ισραήλ. Η Μαρία έπαιζε στην κυριολεξία με τον χρόνο, στέλνοντας με ταχύτητα εξπρές τις δηλώσεις απ’ όλες τις επαφές του Προέδρου, βοηθώντας τα μέσα ενημέρωσης, που δεν είχαν απεσταλμένο να μεταδίδουν τις ειδήσεις on time που λέμε.

*** Η μόνη που άγγιξε απ’ όλες τις πτυχές το θέμα του πυρηνικού σταθμού στο Άκκιουγιου και τον κίνδυνο-θάνατο που εγκυμονεί, είναι η εκπομπή της Ελίτας στο ‘’Μαζί στο ΡΙΚ’’. Το θέμα καλύφθηκε πλήρως με τον Κωνσταντίνο Τσιντά να μας εκπλήσσει ευχάριστα, καθώς μπορεί να γνωρίζουμε ότι κατέχει τις διεθνείς ειδήσεις, ωστόσο, η πληροφόρηση που έδωσε για το συγκεκριμένο θέμα ήταν εξαιρετική

*** Ευθύμιος Δίπλαρος παντού. Δεν τον προλαβαίναμε χθες. Από Sigma σε ΡΙΚ και από εκεί στα ραδιόφωνα. Έδωσε ρέστα μιλούσε, για όλους και για όλα. Δεν τον προλαβαίναμε όπως δεν τον προλάβαιναν όταν έπαιρνε φόρα ούτε οι Πάρης Ποταμίτης και Νικήτας Κυριάκου. Ευθύμιε χαλάρωσε, διανύεις τον μήνα του μέλιτος ξέχασες;

Κρατίνος