Οι άνθρωποι των σκουπιδιών και το “ξεκατίνιασμα” των Βουλευτών μας!

Μόνο ντροπή μπορεί να νιώσει ο κάθε ένας από εμάς, διαβάζοντας για τα όσα διαδραματίστηκαν στη Βουλή, μεταξύ της Ειρήνης Χαραλαμπίδου και του Αντρέα Κυπριανού, Βουλευτών του ΑΚΕΛ και του ΔΗΣΥ, αντίστοιχα.

Βρισιές και χειρονομίες που δεν περιποιούν τιμή για κανένα! Οι εκλεγμένοι απ’ το λαό, έχουν αποθρασυνθεί εντελώς.

Φαίνεται ότι οι Βουλευτές μας έχουν λύσει τα δικά τους προβλήματα. Φαίνεται ότι ζούνε στο δικό τους μικρόκοσμο, των ολίγων και βολεμένων.

Το μόνο σίγουρο, είναι ότι οι αντιπρόσωποι του λαού, δεν έχουν δει ανθρώπους στην Κύπρο του σήμερα, να ψάχνουν στα σκουπίδια, για να βρουν φαγητό. Δεν έχουν δει ανθρώπους να ζούνε μέσα σε αυτοκίνητα, να εκλιπαρούν για μια δουλειά και λίγα ψίχουλα.

Αυτή είναι η εικόνα που εκπέμπει η Βουλή μας σήμερα. Αυτή είναι η κατάντια της κοινωνίας μας και η δική μας ευθύνη, για το πώς και ποιους ψηφίζουμε! Ανθρώπους που έχουν βρει λύσεις σε όλα τα καθημερινά τους προβλήματα και τώρα ασχολούνται με τα υπαρξιακά τους!

Σας λυπάμε κύριε Πρόεδρε της Βουλής, γιατί θα πρέπει να βάλετε για άλλη μια φορά σε τάξη αυτό το πράγμα που ονομάζεται “ναός της Δημοκρατίας”, αλλά περισσότερο, λυπάμαι όλους εμάς!