Οι άδικες ποινές της δικαστικής και οι αγώνες που πρέπει να κερδίζονται στο γήπεδο!

Η δικαστική επιτροπή της ΚΟΠ κατά καιρούς έχει τιμωρήσει ομάδες με πολύ άδικες ποινές, αλλά ίσως η ποιο άδικη ποινή είναι η ποινή των κεκλεισμένων των θυρών.

Πόσο άδικη είναι αυτή η ποινή για τους υγιείς φιλάθλους που θέλουν να πηγαίνουν στο γήπεδο για να βλέπουν ποδόσφαιρο, πόσο άδικη είναι αυτή η ποινή για τους ανθρώπους που πληρώνουν για εισιτήρια διαρκείας και μάλιστα πολλές φορές πληρώνουν εισιτήρια διαρκείας όχι μόνο για αυτούς αλλά και για τα παιδία τους. Έχετε σκεφτεί κύριοι της δικαστικής πόσο μεγάλο κονδύλι είναι αυτό για μια οικογένεια, ειδικά τις δύσκολες εποχές που ζούμε και ο κόσμος μέσα από το ποδόσφαιρο θέλει να βρει μια διέξοδο από όλα αυτά τα προβλήματα που κάποιοι του φορτώνουν καθημερινά.

Δεν λέμε να μην υπάρχουν τιμωρίες, σαφώς και πρέπει να υπάρχουν ποινές αλλά οι ποινές να αφορούν αυτούς που πρέπει, αυτούς που “κάνουν το κακό”.

Δηλαδή αν γίνουν επεισόδια σε μια διαδήλωση θα τιμωρηθούν και οι περαστικοί; Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με την τιμωρία κεκλεισμένων των θυρών, τιμωρούνται όλοι για τους λίγους.

Το έχουμε ξαναγράψει ότι πρέπει να βρεθούν τρόποι για την αποφύγει του κακού και όχι ημίμετρα για την καταστολή , μια καταστολή που όπως φαίνεται δεν έρχεται και ποτέ.

Τώρα όσον αφορά τα παιχνίδια που κερδίζονται στα χαρτιά αυτό δεν το θέλει κανένας, και δεν αναφέρομε ειδικά στο παιχνίδι του Απόλλωνα με την Ανόρθωση, αλλά αυτό το παιχνίδι και η απόφαση της δικαστικής είναι ίσως η αφορμή.

Το ζητούμενο λοιπόν για τις ομάδες δεν είναι να παίρνουν τους βαθμούς στα χαρτιά, αλλά να κερδίζουν μέσα στο γήπεδο , άλλωστε για αυτό τον λόγο δαπανούν τόσα λεφτά κάθε καλοκαίρι για να φέρουν παίκτες , για να μπορούν να παίρνουν τα παιχνίδια στο γήπεδο και όχι στα χαρτιά , και για αυτόν ακριβώς τον λόγο πληρώνει και ο φίλαθλος εισιτήριο για να δει την ομάδα του να παλεύει και να κερδίζει μέσα στο γήπεδο, και όχι σε μια κρύα δικαστική αίθουσα.