Ξύπνα Έλληνα!

Έτσι έτσι σιγά σιγά να εκδηλώνεστε… διότι οι δικοί μας από εδώ το έχουν δέσει σε ψηλό μαντίλι ότι όπου να ΄ναι το λύσαμε το κυπριακό.

Πρώτος εκδηλώθηκε ο τάχατες “υπουργός” μεταφορών και συγκοινωνιών, Χασάν Τατσόι του εκτρώματος των κατεχομένων. Μίλησε για ιδιωτικοποίηση του Λιμανιού της Αμμοχώστου. Μάλιστα μας είπε ότι είναι πρώτο- πρώτο στην ατζέντα τους, και έβαλε και χρονοδιάγραμμα αρχές του 2016.

Και εμείς περιμένουμε πως και πως ότι θα μας επιστρέψουν την Αμμόχωστο… και κάνουμε και σχέδια και προτάσεις. Κούνια που μας κούναγε!

Ενώ αυτοί ψάχνουν τρόπους να βγάλουν λεφτά και να διευρύνουν το τομέα της ναυτιλίας.

Μάλιστα ο εν λόγο κύριος έπιασε χεράκι τον Τούρκο Υπουργό Μεταφορών, Ναυτιλίας και Επικοινωνίας, Φεριντούν Μπολγκίν, και πήγαν να επιθεωρήσουν τα έργα που κάνουν στις περιουσίες των ελληνοκυπρίων στο λιμανάκι της Κερύνειας για να υποδεχτούν ιδιωτικά σκάφη.

Την ίδια ώρα που εμείς βγάζουμε μόνοι μας τα μάτια μας και για να μην στεναχωρήσουμε τους Λεμεσιανούς δεν προχωράμε στην δημιουργία των μαρίνων Πρωταρά και Αγίας Νάπας.

Τι πρέπει δηλαδή να κάνουν στα κατεχόμενα για να σταματήσουμε τα πανηγύρια; Είπαμε να το λύσουμε αλλά όχι και να το ξεπουλήσουμε για χάριν της λύσης!

Δίκτυς ο Κνώσσιος