Ξεσάλωσαν οι εμπρηστές – Λαμπάδιασαν δύο αυτοκίνητα

Ξεσάλωσαν οι εμπρηστές που λαμπάδιασαν  δύο αυτοκίνητα σε Λεμεσό και Λάρνακα. Σε προσωπικές διαφορές που δεν είναι άσχετες με οικονομικά προβλήματα, αποδίδει εκ πρώτης όψεως η αστυνομία τις κακόβουλες ενέργειες.

Στη Λεμεσό, οι άγνωστοι πυρπόλησαν το αυτοκίνητο 54χρονης στα Κάτω Πολεμίδια, μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα και ενώ αυτό ήταν σταθμευμένο έξω από την οικία της. Από τη φωτιά που κατασβέστηκε από την πυροσβεστική υπηρεσία, το αυτοκίνητο υπέστη εκτεταμένες ζημιές, το ύψος των οποίων δεν έχει υπολογιστεί ακόμη.

Αν και σε κατάθεση της η παραπονούμενη εξέφρασε άγνοια για τους δράστες της κακόβουλης ενέργειας εναντίον της, αφού ισχυρίζεται ότι δεν έχει διαφορές με κανένα, οι ανακριτές εκτιμούν ότι τα ελατήρια του εμπρησμού αφορούν προσωπικές διαφορές.

Άγνωστα είναι ακόμη τα ελατήρια του εμπρησμού αυτοκινήτου που ανήκει σε εταιρεία και πυρπολήθηκε στις 5.10 ενώ ήταν σταθμευμένο 200 μόνο μέτρα μακρυά από την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας. Οι ανακριτές διεξάγουν έρευνες για εντοπισμό του  προσώπου που το χρησιμοποιεί. Εκτιμάται ότι πίσω από την κακόβουλη ενέργεια κρύβονται οικονομικές διαφορές.

Από την πυρκαγιά το αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ ζημιές υπέστη δεύτερο αυτοκίνητο που βρισκόταν σταθμευμένο δίπλα από το εν λόγω όχημα.  Η φωτιά κατασβέστηκε από την πυροσβεστική υπηρεσία μέλη της οποίας έσπευσαν επί τόπου και όπως διαπιστώθηκε τέθηκε κακόβουλα.