Ξεγελάστηκε από μια αγελάδα και ήθελε να την σύρει στα δικαστήρια!

Το Ντουμπάι το γνωρίζουμε ως επισκέπτες. Η  ”άλλη” πλευρά του όμως, η αθέατη για μας τους επισκέπτες, παρουσιάζει εξίσου μεγάλο ενδιαφέρον. Πίσω από τα πολυώροφα κτίρια, τα χλιδάτα πολυκαταστήματα και την υπεπολυτέλεια, κρύβονται ανθρώπινα δράματα.

Ένα από αυτά είναι και αυτό που θα σας περιγράψουμε.  Σύμφωνα με πληροφορίες από τοπικό ειδησεογραφικό πρακτορείο, γυναίκα από την Ινδία αποτάθηκε σε ένα από τα δικαστήρια της χώρας αυτής, με σκοπό να μηνύσει το ιερό ζώο της χώρας της, την αγελάδα.

Είναι γνωστό ότι εκτός από τα εντυπωσιακά κτίσματα και την πολυτέλεια σε όλο το Ντουμπάι, τα δικαστήρια της πόλης αυτής των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, αναλαμβάνουν διεθνείς υποθέσεις, με αποτέλεσμα πολλοί υπήκοοι άλλων χωρών να προσφεύγουν σ’ αυτά, σε περίπτωση που κρίνουν ότι στη χώρα τους δεν πρόκειται να βρουν το δίκιο τους.

Η Ινδή λοιπόν, ρώτησε τον αρμόδιο για θέματα κοινού στο Ντουμπάι, Shamsuddin Abdul Monem Al Badawi αν θα μπορούσε να το κάνει, να μηνύσει την αγελάδα της;

Την γυναίκα από την Ινδία είχε συμβουλέψει ένας φίλος της, ο οποίος, της είχε συστήσει να αγοράσει μία αγελάδα για να της φέρει τύχη και χρήματα, ώστε να καταφέρει να παντρευτεί.

Η γυναίκα παραπονέθηκε στους αρμόδιους ότι η αγελάδα δεν της έφερε τύχη και γαμπρό και η οικονομική της κατάσταση χειροτέρεψε μετά την αγορά του ζώου.Έτσι, ήθελε να μηνύσει την αγελάδα.

Τελικά μήνυση δεν έγινε αποδεκτή και δεν υποβλήθηκε ποτέ, αφού μπορούσε να προκαλέσει ακόμα και διπλωματικό επεισόδιο, διαταράσσοντας τις σχέσεις των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων με την Ινδία!