Ξέρεις ποιoς είμαι εγώ;

Σαν να με χτύπησε κεραυνός, συνεχίζω να παρακολουθώ σοκαρισμένη το θράσος δέκα χιλιάδων πιθήκων, που επιδεικνύουν κάποιοι Βουλευτές.

Άνθρωποι που εξελέγησαν από το λαό, από την ψήφο του κάθε φουκαρά, που τους εμπιστεύτηκε την τύχη του για οποιοδήποτε λόγο.

Βουλευτές, που εξελέγησαν, για να θεσπίζουν νόμους, που λογικά θα εξυπηρετούσαν την εύνομη και δίκαιη λειτουργία του κράτους, με στόχο την ανάπτυξη και την ευημερία της κοινωνίας μας.

Άνθρωποι, που έπρεπε να ήταν θεματοφύλακες των νόμων και παράδειγμα προς μίμηση, όχι μόνο παραβιάζουν τους νόμους, αλλά και με απύθμενο θράσος, έμμεσα πλην σαφώς, μας φωνάζουν “είσαστε βλάκες, είσαστε άβουλα Υποκείμενα, σας έχουμε στο τσεπάκι και θα μας ξαναψηφίσετε, επειδή είστε ηλίθιοι και το ξέρουμε”!

Και επειδή, το να δείρεις κάποιον είναι παράνομο, στις επόμενες εκλογές, αν δεν είμαστε ηλίθιοι και όλα όσα αυτοί θεωρούν ότι είμαστε, με την ψήφο σας δώστε τους μια σφαλιάρα, που θα τη θυμούνται σε όλη τους την ζωή.

Σε αντίθετη περίπτωση, θα έχουν δίκαιο, θα είμαστε ηλίθιοι και όχι μόνο, θα αποθρασυνθούν περισσότερο και θα έχουμε και άλλους θρασύδειλους, που θα μας πετάνε στα μούτρα, “Ξέρεις ποιός είμαι εγώ”;

Κύπριε ψηφοφόρε. Τον Μάιο, τιμώρησε το θράσος και την ασέβεια. Απόδειξε πως δεν είσαι ηλίθιος!

Πυθία