Νόμιζε ότι έκρυψε αλλά πιάστηκε να… τα καπνίζει – 19χρονος στη φάκα της ΥΚΑΝ

Χρήστης σκληρών κρυσταλλικής μεταμφεταμίνης παραδέχθηκε ότι είναι ο 19χρονος που συνελήφθη χθες βράδυ από την ΥΚΑΝ αφού στην κατοχή του βρέθηκε μικρή ποσότητα του συνθετικού ναρκωτικού.  Βαποράκι θεωρεί ότι συνέλαβε η αστυνομία.  Έκρυβε τα ναρκωτικά σε καλαμάκια…

Συγκεκριμένα ο 19χρονος  μετά από σχετική πληροφορία, τέθηκε υπό παρακολούθηση και ανακόπηκε για έλεγχο στις 10 και 15 χθες το βράδυ στην οδό Αριάδνης Νικολάου της Πάφου. Κατά την ανακοπή του οχήματος, ο 19χρονος, εντοπίστηκε να καπνίζει ένα χειροποίητο τσιγάρο, το οποίο περιείχε βιομηχανικό καπνό, αναμειγμένο με κάνναβη. Συνεπιβάτης στο αυτοκίνητο ήταν 24χρονη φίλη του.

Ακολούθησε έρευνα στο αυτοκίνητο, όπου εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ως τεκμήριο, ένα τεμάχιο από καλαμάκι, το οποίο περιείχε ποσότητα άσπρης κρυσταλλικής ουσίας, μεταμφεταμίνης.

Στη συνέχεια τα μέλη της ΥΚΑΝ διενήργησαν έρευνες τόσο στην οικία του 19χρονου, όσο και στην πατρική του οικία. Κατά τη διάρκεια των ερευνών, εντοπίστηκαν κάτω από πλάκα πεζοδρομίου, απέναντι από την πατρική οικία του 19χρονου, τρία τεμάχια από πλαστικά καλαμάκια τα οποία περιείχαν ποσότητα μεταμφεταμίνης.

Εναντίον του 19χρονου εξασφαλίστηκε αργότερα, δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Η 24χρονη αφέθηκε ελεύθερη.