“Νταής” άντρας ξυλοφόρτωσε την έγκυο σύζυγο του – Στην αστυνομία Λεμεσού η υπόθεση

Καθημερινό φαινόμενο ήταν για 37χρονη Ιρανή το ξυλοφόρτωμα από το σύζυγο της.  Το ποτήρι όμως ξεχείλησε όταν την κτύπησε και πάλι ενώ είναι έγκυος.  Διερευνά την καταγγελία της η αστυνομία Λεμεσού

Σύμφωνα με την 37χρονη Ιρανή παραπονούμενη, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο, επίσης Ιρανός, σύζυγος της την ξυλοφορτώνει. Μετά και το χθεσινό περιστατικό όμως, η γυναίκα που είναι και έγκυος, δεν άντεξε και κατήγγειλε την υπόθεση στις αρχές.

Ο 44χρονος σύζυγος της, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία της, χθες την χτύπησε για μία ακόμη φορά και την πέταξε έξω από το σπίτι, απαιτώντας να προχωρήσει σε έκτρωση καθώς δεν επιθυμεί να φέρουν στον κόσμο το μωρό τους.

Μη ξερώντας τι άλλο να κάνει για να γλιτώσει από την οργή του συζύγου της, ζήτησε βοήθεια από γείτονα, ο οποίος κάλεσε ασθενοφόρο που την μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου κρατήθηκε για νοσηλεία.

Σύμφωνα πάντα με την ίδια, ο 44χρονος προέβη σε παρόμοιες πράξεις και πριν από πέντε μήνες, όταν και πάλι ήταν έγκυος. Όπως ανέφερε στην καταγγελία της, τότε την κλώτσησε με δύναμη στην κοιλιά, με καθαρό στόχο να την κάνει να αποβάλει, όπως και έγινε. Και τότε μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν πως το μωρό που κυοφορούσε ήταν νεκρό. Τότε δεν προχώρησε σε καταγγελία, φοβούμενη ότι ο σύζυγος της θα τη χώριζε.