Νοσοκομεία της διάλυσης –Τελείωσαν τα εργαλεία κυστεοσκόπησης και διώχνουν τους ασθενείς

Σας προειδοποιώ προς θεού μην αρρωστήσετε τώρα. Ή αν σας τύχει καμία ατυχία φροντίστε να έχετε γερή ασφάλεια. Διαφορετικά σας περιμένει Γολγοθάς αν δεν έχετε κομπόδεμα στην άκρη και υποχρεωθείτε να νοσηλευτείτε σε ένα διαλυμένο δημόσιο σύστημα περίθαλψης.

Είναι γνωστό πως σε αρκετά δημόσια νοσηλευτήρια παρατηρούνται από καιρός εις καιρό σοβαρές ελλείψεις σε αναλώσιμα υλικά και εργαλεία, οι οποίες έχουν σοβαρό αντίκτυπο στους ασθενείς.

Αυτό που συμβαίνει στα δικά μας δημόσια νοσηλευτήρια όμως, είναι το κάτι άλλο. Σύμφωνα με πληροφορίες του Apokalipsi.com τις τελευταίες μέρες παρατηρείται σοβαρή έλλειψη σε εργαλεία,  που χρησιμοποιούνται για τη διενέργεια κυστεοσκόπησης, με αποτέλεσμα οι ελλείψεις αυτές να εμποδίζουν την εύρυθμη λειτουργία των κλινικών, να δυσκολεύουν εξαιρετικά την αντιμετώπιση των δεκάδων περιστατικών και να διαιωνίζουν τις λίστες αναμονής.

Όσοι εκπροσωπούν την δημόσια υγεία, κάνουν λόγο για χάος, το οποίο θέτει τη ζωή των ασθενών σε κίνδυνο και σε κάποιες περιπτώσεις και τη δική τους.

Διερωτώμαι ο νέος Υπουργός Υγείας έχει γνώση για το μπάχαλο στα δημόσια θεραπευτήρια; Για τις ελλείψεις σε φάρμακα, σε αναλώσιμα, σε εξοπλισμό; Για τις απάνθρωπες συνθήκες νοσηλείας που καταρρακώνουν την ψυχολογία του ασθενούς; Δεν άκουσε τίποτε όλα αυτά τα χρόνια του Μνημονίου για χρόνιους ασθενείς, που καταταλαιπωρούνταν στα “κολαστήρια”, που λέγονται δημόσια νοσοκομεία;

Τέλος πάντων, επειδή προφανώς δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι μέχρι την εφαρμογή του… ΓεΣΥ και επειδή τις συγκεκριμένες προσπάθειες τις άφησε στη μέση ο τέως Υπουργός Υγείας, Φίλιππος Πατσαλής, κλάφτα Χαράλαμπε…

Ευχή όλων να μην λιποτακτήσει και ο Παμπορίδης, μπας και τα καταφέρουμε να δούμε κάποτε νοσοκομεία, που να εξυπηρετούν τους δύστυχους ασθενείς αυτής της Δημοκρατίας.

Φήμη