Νεκρή στην στέγη σπιτιού ολόκληρη τη νύχτα – 82χρονη στο Φοινί μετά από τροχαίο

78χρονος πεζός είναι το νέο θύμα της ασφάλτου στην Πάφο, ο οποίος εγκαταλείφθηκε από οδηγό διερχόμενου οχήματος.

Τραγικό θάνατο βρήκε 82χρονη γυναίκα η οποία σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα που συνέβη χθες το απόγευμα στο χωριό Φοινί της Επαρχίας Λεμεσού, ωστόσο σήμερα έγινε αντιληπτό. Σε κατάσταση σοκ ο οδηγός έπιασε τους δρόμους και εντοπίστηκε πριν από λίγο.  Στο Φοινί η τροχαία.

Ζεύγος ηλικιωμένων από το χωριό Φοινί, σύμφωνα με την Αστυνομία, κατευθυνόταν προς το χωράφι τους στον Άγιο Δημήτριο όταν κάτω από συνθήκες που διερευνά η Τροχαία ο 82χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο.

Το αυτοκίνητο σύμφωνα με τις εξετάσεις, όπως ανέφερε ο κ. Καφάς στο ΚΥΠΕ, αφού βγήκε εκτός δρόμου ανέβηκε σε όχθο στα δεξιά και στη συνέχεια πέρασε μέσα από αυλή σπιτιού και κατέληξε σε γκρεμό 7 μέτρων περίπου.

Όπως σημείωσε ο κ. Καφάς, η συνοδηγός του αυτοκινήτου βρήκε ακαριαίο το θάνατο ενώ ο 82χρονος σύζυγος της υπέστη νευρικό κλονισμό και εγκατέλειψε τη σκηνή.

Το δυστύχημα αντιλήφθηκε το πρωί ο ιδιοκτήτης της εξοχικής κατοικίας και ειδοποίησε την Αστυνομία, μέλη της οποίας έφθασαν στην περιοχή και εντόπισαν το αυτοκίνητο στο γκρεμό και τον 82χρονο ενάμιση χιλιόμετρο μακριά από το σημείο.

Στο τμήμα πρώτων βοηθειών όπου μεταφέρθηκαν, διαπιστώθηκε ο θάνατος της 80χρονης ενώ ο 82χρονος κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία αφού σύμφωνα με τους ιατρούς υπέστη υποθερμία.

Τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται από την Τροχαία Λεμεσού.