Να μην σας τύχει! Μεθυσμένος «τρύπωσε» στο κρεβάτι ζευγαριού

Έπεσε για ύπνο μαζί με τη σύζυγό του, αλλά όταν ξύπνησε βρήκε έναν… άγνωστο δίπλα της στο κρεβάτι τους να τη χαϊδεύει! Το απίστευτο και όμως αληθινό περιστατικό συνέβη στη Ρόδο με πρωταγωνιστή έναν μεθυσμένο τουρίστα από τη Γερμανία, που κατέληξε στην Αστυνομία, και θύματα ένα ζευγάρι Πολωνών.

Το ζεύγος, που κάνει τις διακοπές του σε ξενοδοχείο στο Φαληράκι, έπεσε για ύπνο στο δωμάτιο που νοικιάζει για το καλοκαίρι, αλλά τα ξημερώματα αντιλήφθηκε πως είχε απρόσκλητη «παρέα»! Ένας άγνωστος είχε ξαπλώσει μαζί τους και μάλιστα χάιδευε την κυρία, που εξακολουθούσε να κοιμάται ανυποψίαστη! Ο εισβολέας δεν ήταν άλλος από έναν Γερμανό που έμενε στο διπλανό δωμάτιο, αλλά καθώς ήταν τύφλα στο μεθύσι μπέρδεψε τις πόρτες και μπήκε στο δωμάτιο των γειτόνων του!

Μάλιστα είχε και… ορέξεις, αφού όταν ξάπλωσε δίπλα τους άρχισε να πολιορκεί ερωτικά την κυρία! Τα ξημερώματα το ζευγάρι αντιλήφθηκε την παρουσία του παρείσακτου, που φυσικά έφυγε τρέχοντας από το δωμάτιο!

Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας το ζευγάρι των Πολωνών κατήγγειλε στις αστυνομικές Αρχές τον αλλοδαπό για ασελγείς πράξεις σε βάρος της συζύγου. Ο ερωτύλος Γερμανός εντοπίστηκε, συνελήφθη έπειτα από έρευνες των αστυνομικών και ισχυρίστηκε πως είχε πιει τόσο πολύ ώστε μπήκε σε λάθος δωμάτιο χωρίς να το καταλάβει!

Πηγή:dete.gr