Νίκη ηρεμίας θέλουν στην ΑΕΛ στον δύσκολο αγώνα με τον Ερμή…

Μόνο την νίκη θέλουν στην ΑΕΛ κόντρα στον Ερμή , μια νίκη που θα αμβλύνει τις πληγές που άφησε πίσω της η ήττα από τον συμπολίτη Απόλλωνα.

Αναφερόμενος στον αυριανό αγώνα, ο κ. Χριστοφόρου ήταν κατηγορήματος «Ο αγώνας με τον Ερμή θα είναι πολύ σημαντικός γιατί χρειαζόμαστε τη νίκη. Θέλουμε τη νίκη για να έρθει η ηρεμία, να έρθει ο χρόνος καθώς είμαστε μια καινούρια ομάδα. Δυστυχώς δεν θα έχουμε μαζί μας τον Ντεγρκά και τον Ελευθερίου. Και χωρίς αυτούς όμως δουλεύουμε πολύ, στον ψυχολογικό τομέα, για να δείξουμε το απαιτούμενο πάθος που δεν δείξαμε στο προηγούμενο παιχνίδι».

Για τον τραυματισμό του Αργεντινού κίπερ ο τεχνικός της ΑΕΛ τόνισε: «Ο Ντεγκρά, αντίθετα με αυτά που λέγονται, τον ρώτησα δύο φορές αν είναι εντάξει ή αν έχει κάποιο πρόβλημα για να αποφασίσουμε για την αλλαγή και ο ίδιος μου έδειξε πως δεν είχε κανένα πρόβλημα. Κρατούσα όμως και μία αλλαγή σε περίπτωση που επιθυμούσε να αποχωρήσει. Γνωρίζετε καλά πως μετά από μια ήττα όλοι οι ποδοσφαιριστές που δεν έχουν αγωνιστεί είναι καλύτεροι από τους άλλους».

Εξέφρασε την αισιοδοξία ότι η ΑΕΛ θα είναι σύντομα έτοιμη και ο στόχος της 6άδας δεν αλλάζει: «Το ιδανικό θα ήταν να έχουμε την ομάδα έτοιμη από την προετοιμασία. Ο κυριότερος λόγος είναι το οικονομικό. Όπως ξέρετε ήρθαν και παίκτες μετά την 1η αγωνιστική. Είμαι θετικός και αισιόδοξος πως οι παίκτες θα αποκτήσουν την απαιτούμενη ομοιογένεια. Το πρωτάθλημα είναι μακρύ, οι στόχοι μας είναι η είσοδος στην εξάδα και μετά βλέπουμε. Γνωρίζω πού έχω έρθει, ποια είναι η ιστορία της, ότι υπάρχουν πολλοί φίλαθλοι και είναι καλοδεχούμενη η κριτική».

Η νίκη είναι μονόδρομος για την ΑΕΛ τόσο για να παραμείνει η ομάδα στους στόχους της και να μην κυνηγά από νωρίς όσο και για να επέλθει η ηρεμία.