Νέο resort δημιουργείται στην Πάφο – Τι περιλαμβάνει

Δημιουργείται στην Πάφο από την εταιρεία Cyprus Limni Resorts and GolfCourses Plc υψηλής ποιότητας και αισθητικής resort, το οποίο θα αποτελείται από δύο Signature Golf Courses 18 οπών, με μία λέσχη για κάθε γήπεδο, ξενοδοχείο πολυτελείας διεθνούς αλυσίδας, εξαιρετικού επιπέδου wellness centre, επαύλεις σε αυτόνομα οικόπεδα και άλλες οικιστικές μονάδες υψηλής ποιότητας, αθλητικές εγκαταστάσεις και άλλες συναφείς αναπτύξεις και υπηρεσίες, δήλωσε ο Εκτελεστικός Πρόεδρος της εταιρείας Νίκος Σιακόλας.

Σε ανακοίνωση του Ομίλου Σιακόλα αναφέρεται πως “το έργο που υποστηρίζεται πλήρως από όλες ανεξαίρετα τις 19 κοινότητες του Διαμερίσματος και το Δήμο Πόλης Χρυσοχούς, θα συμβάλει στην ανάπτυξη της περιοχής και στην αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος, στη μείωση της ανεργίας, στην παραμονή των κατοίκων στον τόπο τους, στην καλύτερη διάθεση της γεωργικής τους παραγωγής, στην αύξηση της αξίας των περιουσιών τους και γενικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της περιοχής, οι οποίοι βρίσκονται σε απόγνωση η δε περιοχή σε μαρασμό”.

Η ανέγερεση του resort ανακοινώθηκε στην Ετήσια Γενική Συνέλευση των Μετόχων στην οποία και διαβάστηκε επιστολή υποστήριξης της υλοποίησης του έργου, που απέστειλαν στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τους αρμόδιους Υπουργούς οι 19 κοινότητες και ο Δήμος Πόλης Χρυσοχούς.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το σύνολο των περιουσιακών στοιχείων της εταιρείας Cyprus Limni Resorts and GolfCourses Plc στις 31 Δεκεμβρίου 2014, ήταν €200.897.000 και τα ίδια κεφάλαια €64.640.000 ευρώ.

`Οπως αναφέρεται, η διοίκηση της εταιρείας ολοκληρώνει μελέτες σε συνεργασία με την κυβέρνηση, ούτως ώστε το έργο να είναι πλήρως εναρμονισμένο με όλες τις απαιτήσεις, στο πλαίσιο του Natura 2000.

Μετά την επανεκλογή συμβούλων, το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας, με Εκτελεστικό Πρόεδρο τον Νίκο Σιακόλα, απαρτίζεται από τους: Μάριο Ν. Σιακόλα, Χρίστο Μαυρέλλη, Δημήτρη Δημητρίου, Μιχαήλ Κωνσταντινίδη, Μάριο Παναγίδη, Δημήτρη Παπαπέτρου, Χρυσούλα Ν. Σιακόλα, Ελένη Ν. Σιακόλα και Στέφο Στεφανίδη.

Πηγή: ΚΥΠΕ