Νέο χτύπημα Θεμιστοκλέους με νουθεσίες προς τον Πρόεδρο

 

Με σαφή διάθεση, για υποδείξεις και νουθεσίες προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο βουλευτής Ανδρέας Θεμιστοκλέους χτύπησε και πάλι.

Σε επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, την οποία ανάρτησε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook, αλλά, δεν γνωρίζουμε αν την απέστειλε στον Πρόεδρο, υποδεικνύει στο Νίκο Αναστασιάδη ότι κανένας λαός ΔΕΝ ψηφίζει πιθανό άλμα στο κενό, απλά γιατί θα ελπίσει σε μέρες οικονομικής ευημερίας, τις οποίες απολάμβανε και ανοήτως απώλεσε.

Παρακάτω αυτούσια η επιστολή- νουθεσία Θεμιστοκλέους

Προς τον ΠτΔ Νίκο Αναστασιάδη
Εξοχότατε,
Όπως πολύ καλά ξέρεις, υπάρχουν αυτοί που απορρίπτουν ΚΑΘΕ λύση κι αυτοί που είναι έτοιμοι να δεχτούν την ΟΠΟΙΑ λύση.

Ανάμεσα στους πιο πάνω, ανάμεσα στα δύο πιο πάνω άκρα, υπάρχει η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων στην Κύπρο, που είναι έτοιμοι να υποστηρίξουν και να ψηφίσουν μια σωστή λύση και την ίδια ώρα να την καταπολεμήσουν και να την καταψηφίσουν, αν αυτή δεν είναι σωστή λύση.

Αυτή, λοιπόν, η συντριπτική πλειοψηφία, στην οποία δηλώνω ότι ανήκει και η ταπεινότητα μου, θα κρίνει τη λύση στη βάση του περιεχομένου της και όχι στη βάση άλλων παραγόντων, εν πολλοίς ξένων με την εθνική και φυσική επιβίωση του Ελληνισμού στην Κύπρο, μέσα σε διαρκείς συνθήκες ασφάλειας κι ελευθερίας, ευνομούμενου ευρωπαϊκού κράτους και οριστικής σταθερότητας και ειρήνης.

Συνεπώς, φίλε κ. Πρόεδρε, είμαι βέβαιος ότι θα πράξεις παν δυνατόν όχι μόνον να μας φέρεις μια λύση που απλά θα ψηφίσουμε, αλλά μια λύση που από την επομένη του δημοψηφίσματος και κάθε μέρα, εθελούσια και πηγαία θα υποστηρίζουμε.

Δηλαδή, κάποιος πονηρά σκεπτόμενος θα μπορούσε να πει πως μετά τη δήλωση του Προέδρου ότι οι μητέρες πατρίδες διαδραμάτισαν χείριστο ρόλο, στην ουσία δεν έχει σημασία τίποτε πλέον, εκτός από την οικονομική επιβίωση της Κύπρου, μάλλον της επανενωμένης Κύπρου.

Αυτός, δηλαδή, που κτύπησε πρώτος το καμπανάκι στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, από τους βουλευτές του κόμματος που τον υποστηρίζει, είναι ο Ανδρέας Θεμιστοκλέους.

Οι άλλοι δεν έχουν τη δύναμη να πουν κάτι;

Μήπως φοβούνται πιθανή εκτόξευση αντικειμένων;

Ως πότε θα καλείται ο Αβέρωφ να βγάζει το φίδι από την τρύπα;

Κρατίνος