Νέο σοβαρό επεισόδιο ξυλοδαρμού – Θυμίζει τη Μύκονο

Ένας μπράβος και δύο υπάλληλοι μπαρ που βρίσκεται σε κεντρικό σημείο του Κορυδαλλού, έκαναν «μαύρους» στο ξύλο δυο θαμώνες.

Η συμπλοκή ήταν αιματηρή, με τους περαστικούς να μην μπορούν να πιστέψουν στα μάτια τους το μένος, με το οποίο, ο ένας μπράβος και οι δύο υπάλληλοι του μπαρ «ξεσπούσαν» πάνω στους δύο θαμώνες.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα ενώ οι δύο θαμώνες, που τελούσαν σε κατάσταση μέθης,  αρνούνταν να εγκαταλείψουν το μπαρ.

Οι θαμώνες που φέρουν κακώσεις σε διάφορα μέρη του σώματός τους διακομίστηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.

Στο μεταξύ, από αστυνομικούς της ομάδας ”ΔΙΑΣ” έγινε προσαγωγή υπόπτων. Συγκεκριμένα κλήθηκαν για κατάθεση οι δύο υπάλληλοι ο μπράβος και ο υπεύθυνος της επιχείρησης.

Όλοι ισχυρίζονται ότι οι δύο θαμώνες επέδειξαν ιδιαίτερα προκλητική συμπεριφορά, στις υποδείξεις τους να εγκαταλείψουν το μπαρ.

Υποστηρίζουν επίσης, ότι δέχτηκαν χτυπήματα και αρνούνται ότι κακοποίησαν με βάναυσο τρόπο τους δύο θαμώνες που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο ο ένας στην εντατική.

Το νέο επεισόδιο με πρωταγωνιστές υπαλλήλους μπαρ και θαμώνες έρχεται λίγες μέρες μετά τον άγριο ξυλοδαρμό από μπράβο 31χρονου Κύπριου στη Μύκονο, γεγονός που καθιστά το επεισόδιο ακόμη πιο σοβαρό.

Κρατίνος