Νέο ξέσπασμα και “μπηχτές” Παναγή μέσω Facebook

Μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα ο Μάριος Παναγή ξανακάνει δυναμικό comeback και αυτή την φορά τα βάζει με τον Αβέρωφ Νεοφύτου γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Εδώ ο κόσμος χάνεται, φτώχια, ενεργεία και το μ…ι χτενίζεται. Είναι μια φράση που σε αντιπροσωπεύει κ. Αβέρωφ Νεοφύτου και σου ταιριάζει γάντι τόσο για το θάρρος σου όσο και για τις πράξεις σου. Και απλά για να μην παρεξηγηθώ δεν έχει καμία σχέση με τον χθεσινό αγώνα η οποίες αποφάσεις με τη διαιτησία για τον απλό λόγο ότι δεν παρακολουθώ αγώνες. Έχει σχέση με το εν λόγω πρόσωπο και τα τόσα προβλήματα που έχει η κοινωνία μας , ο λαός μας και ασχολείται με τρίχες ο ηγέτης του μεγαλύτερου κόμματος στη Κύπρο. Απλά αποτελείς προσβολή για την κοινωνία μας και τη χώρα μας».

marios panagi

Στη συνέχεια το “παιχνίδι” χόντρυνε με διάφορες αναρτήσεις φίλων και γνωστών, ρίχνοντας μάλιστα μεγαλύτερες “μπηχτές”.

“Δεν χάθηκα, απλώς περιμένω -όπως μου είπαν- ότι οι έρευνες προχωρούν. Δεν έχω πρόβλημα να επανέλθω. Απλώς είδα ένα τουίτ του Αβέρωφ που κάνει μαγκιές αλλά δεν έχει τα @@ να απαντήσει σε απλά ερωτήματα. Αυτό είναι ένα τουίτ που στερείτε σοβαρότητας και οδηγά και τον κόσμο στη βία και στα επεισόδια. Από ένα άτομο δειλό, που δεν μπορείς να περιμένεις περισσότερα. Δεν θέλω να επεκταθώ στις πολιτικές του βρωμιές”.

“Φίλε μην τα βλέπεται όλα στραβά. Να βλέπετε αντικειμενικά. Ένας καφές δεν είναι κακό. Και δεν βλέπω κάτι κακό. Απλώς δεν μπορεί ένας ηλίθιος που πολιτεύτηκε να κάνει μαγκιές και να προκαλεί τον κόσμο. Δυστυχώς ο κόσμος πάει στο γήπεδο για να σκοτωθεί, και όχι για να δει ποδόσφαιρο. Και ένας ηλίθιος τους σπρώχνει προς τα εκεί”.