Νέος εμετικός Κουρής – Συστήνει στους Κύπριους να ζητήσουν συγνώμη

Πολλές φορές διερωτώμαι αν κάποιοι άνθρωποι και μάλιστα γνωστοί δημοσιογράφοι μπορούν να ξεφεύγουν σε τόσο μεγάλο βαθμό.

Διερωτώμαι αν η ανεπάρκεια πολλές φορές οδηγεί σε αλαζονεία.

Ο εμετικός Γιώργος Κουρής που έβγαλε όλο το μένος του και προκάλεσε την Κύπρο και τους Κυπρίους ξαναχτύπησε και μάλιστα υποτιμώντας ακόμη και τον Ελληνικό λαό, αφού όπως θα διαβάσετε πιο κάτω μέσω της ιστοσελίδας που αρθρογραφεί Kontra channel νομίζει ότι η μπορεί να ασκεί ατεκμηρίωση κριτική για όλους.

Τα σχόλια, όταν κάποιος δεν έχει αντίληψη πραγμάτων και γεγονότων, που είναι καταγραμμένα στην ιστορία περιττεύουν…

Ειδικά όταν ζητεί από τους Κυπρίους να απολογηθούν την ώρα που άφωνοι διάβαζαν τα μυθιστορήματά του, συμπεριλαμβανομένων και των ανυπόστατων κατηγοριών του.

Κρατίνος

Διαβάστε παρακάτω το νέο χτύπημα Κουρή, μέσω της ιστοσελίδας που αρθρογραφεί

ΗΤΑΝ πραγματικά σκληρό το άρθρο μας, της περασμένης Τρίτης 7-7-2015 με τίτλο: «Παρακαλούνται οι Κύπριοι να σταματήσουν τις ατιμίες σε βάρος της χώρας μας, ή να μας στείλουν πίσω τα… μισά από αυτά που έχουμε ξοδέψει για χάρη τους…» και δικαιολογημένα, στενοχώρησε αρκετούς, κάποιους δε, μάλιστα τους εξόργισε και μας έστειλαν και αυτοί σκληρές απαντήσεις, – ενώ δεν λάβαμε καμία απάντηση από Έλληνα, γεγονός που μάλλον σημαίνει ότι… συμφωνούν με το άρθρο μας – τις οποίες φυσικά θα δημοσιεύσουμε γιατί εμείς θέλουμε να ακούγονται όλες οι απόψεις και μάλιστα χωρίς λογοκρίσια.
ΤΟ σχόλιό μας γράφτηκε, όταν μάθαμε ότι μια κυπριακή τράπεζα την ώρα που η χώρα μας ΧΑΡΟΠΑΛΕΥΕ για να γλιτώσει την καταστροφή, οι Κύπριοι αδελφοί μας, κατέθεσαν αγωγή σε διεθνή δικαστήριο και μας ζητούσαν να τους πληρώσουμε εντόκως… ΤΕΣΣΕΡΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ευρώ, που έχασαν από το κούρεμα ομολόγων τους στην Ελλάδα, όπως έγινε σε όλες τις ελληνικές τράπεζες, με εντολή της τρόικας. Δυστυχώς, δεν ήταν το μοναδικό γεγονός που μας εξόργισε.
Ήταν και η δήλωση του Κύπριου προέδρου ότι «Πρέπει να κόψουμε τον ομφάλιο λώρο με τις μητέρες πατρίδες», καθώς επίσης και η συμπεριφορά του Κύπριου υπουργού των Οικονομικών, Χάρη Γεωργιάδη, που συμμετέχει στο Eurogroup και αντί να παίρνει το μέρος της Ελλάδας, πηγαίνει πάντοτε με το μέρος των Γερμανών, λες και οι Γερμανοί βοηθούσαν πολιτικά και οικονομικά την Κύπρο, εδώ και 60 χρόνια που βρισκόταν στο στόχαστρο Τούρκων, Άγγλων και Αμερικανών.
ΣΗΜΕΡΑ δημοσιεύουμε την πρώτη επιστολή διαμαρτυρίας, Κύπριου πολίτη σε βάρος μας, η οποία όπως δυστυχώς θα διαβάσετε μάλλον… δικαιώνει το άρθρο μας, αφού καταλήγει με την ευχή «Δόξα τω Θεώ, η Ενωσις απετράπη για πάντα…».
K.