Νέες αποκαλυπτικές φωτογραφίες από το πάρτι ακολασίας – Ο Λόρδος Τζον Σιούελ με σουτιέν

Φορώντας ένα πορτοκαλί σουτιέν μιας ιερόδουλης και ένα δερμάτινο μαύρο μπουφάν ο αναπληρωτής πρόεδρος της Βουλής των Λόρδων απολαμβάνει το τσιγάρο του καθισμένος σε μια πολυθρόνα.

Η εφημερίδα Sun μετά το πρωτοσέλιδο της που τον έδειχνε να κάνει χρήση κοκαΐνης και να συνευρίσκεται ερωτικά με δύο ιερόδουλες, οδηγώντας τον 69χρονο Τζον Μπάτιφαντ Σιούελ σε παραίτηση, δημοσιεύει νέες ντροπιαστικές φωτογραφίες του Λόρδου.

Σε μια άλλη φωτογραφία απεικονίζεται και η επιταγή των 200 λιρών που ο Σιούελ -με μισθό 82,525 λιρών- έδωσε στις ιερόδουλες μετά το πάρτι οργίων που διοργάνωσε στο διαμέρισμα του στο Λονδίνο.

Ο 69χρονος παντρεμένος και πατέρας τεσσάρων παιδιών και δυο υιοθετημένων, βρίσκεται στο επίκεντρο αστυνομικής έρευνας μετά το βίντεο-σοκ που η βρετανική εφημερίδα έδωσε στη δημοσιότητα. Στο βίντεο, απεικονίζεται ημίγυμνος να εισπνέει μια λευκή σκόνη από τη μύτη χρησιμοποιώντας ένα χαρτονόμισμα και ενώ διασκεδάζει με δύο γυναίκες.

Ο Σιούελ δεν έχει προς το παρόν προβεί σε κανένα σχόλιο. Η βαρόνη Φράνσις Ντ΄Σούζα, πρόεδρος της άνω Βουλής, δήλωσε ότι Σιούελ αποφάσισε να παραιτηθεί από την θέση του και θα βρεθεί στο επίκεντρο μιας αστυνομικής έρευνας. Η ίδια δε διευκρίνισε εάν εκείνος αποδέχεται ή απορρίπτει τις κατηγορίες που του προσάπτουν.