Νέα υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης και τραυματισμού 11χρονης στη Λάρνακα

Homeless

Μάστιγα οι υπόθεσεις σεξουαλικής παρενόχλησης ανηλίκων ατην Κύπρο. Νέα  υπόθεση που αφορά σεξουαλική παρενόχληση 11χρονου κοριτσιού εξετάζει τις τελευταίες ώρες η Αστυνομία στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με την καταγγελία, η 11χρονη δεχόταν από τον Αύγουστο σεξουαλική παρενόχληση από τον συμβίο της 39χρονης μητέρας της, η οποία κατάγεται από την Αίγυπτο και είναι αιτήτρια πολιτικού ασύλου.

Όπως ανέφερε στην Αστυνομία η νεαρή, όταν απουσίαζε από το σπίτι η μητέρας της, ο 43χρονος από τη Συρία προέβαινε σε άσεμνες πράξεις. Η 11χρονη ανέφερε το περιστατικό στη μητέρα της και εκείνη με τη σειρά της ζήτησε το λόγο από τον 43χρονο.

Η συζήτηση των δύο, όπως φαίνεται, ήταν έντονη και ο 43χρονος συμβίος της έβγαλε μαχαίρι με σκοπό να την εκφοβίσει. Η 11χρονη στην προσπάθειά της να μπει ανάμεσά τους προκειμένου να προστατεύσει τη μητέρα της, τραυματίστηκε ελαφρά στο πόδι από το μαχαίρι που κρατούσε ο Σύρος.

Γύρω στις 11:30 χθες το βράδυ, η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του 43χρονου, ο οποίος αρνείται κάθε ανάμειξη στην υπόθεση.

Σήμερα το πρωί ο ύποπτος οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο και εξέδωσε εναντίον του διάταγμα 8ήμερης κράτησής του για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ανακρινόμενος προφορικά ο 43χρονος αρνείται κάθε ανάμειξη στην υπόθεση και ισχυρίστηκε ότι έγινε ψεύτικη καταγγελία εις βάρος του για εκδικητικούς σκοπούς λόγω διαφορών που είχε με την 39χρονη.

Η ανήλικη μεταφέρθηκε στο Μακάρειο Νοσοκομείο στη Λευκωσία όπου εξετάζεται από ιατροδικαστή και στη συνέχεια θα εξεταστεί από παιδοψυχολόγο.