Νέα τραγωδία στη θάλασσα – Πνιγμός τουρίστα στη Γεροσκήπου

Νεκρός μεταφέρθηκε στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου  Αυστριακός τουρίστας ο οποίος κολυμπούσε σε θαλάσσια περιοχή της Γεροσκήπου, μπροστά από το ξενοδοχείο που διέμενε τις τελευταίες ημέρες.

Σύμφωνα με την Αστυνομία το περιστατικό σημειώθηκε στις 18:30 το απόγευμα.   Ο Αυστριακός τουρίστας που βρισκόταν στην Πάφο για διακοπές με τη σύζυγο του  διακομίσθηκε στο ΓΝ Πάφου όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διέγνωσε το θάνατο του.

Ο 55χρονος κάλεσε σε βοήθεια ενώ κολυμπούσε και αμέσως έτρεξαν πλησίον του άλλοι λουόμενοι της περιοχής. Μέχρι ωστόσο να μεταφερθεί στην ακτή έχασε τις αισθήσεις του.

Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο ιδιωτικής κλινικής που μετέφερε τον 55χρονο αρχικά στην κλινική.   Ακολούθως μεταφέρθηκε στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Παρά τις προσπάθειες των διασωστών του ασθενοφόρου  αλλά και του προσωπικού του τμήματος επειγόντων περιστατικών του νοσοκομείου Πάφου ο άτυχος Αυστριακός τουρίστας δεν επανήλθε.   Στην περιοχή δεν επικρατούσε θαλασσοταραχή και συνεπώς η νεκροψία που θα διενεργηθεί τις επόμενες μέρες θα καταδείξει σε ποιο βαθμό το μοιραίο περιστατικό οφείλεται σε παθολογικά αίτια.