Νέα θύματα παιδεραστίας στην οικογενειακή τραγωδία της Λεμεσού – Παραιτήθηκε ο δικηγόρος τους

Η τραγικότητα της υπόθεσης όπου βιάζονταν κατ’ εξακολούθηση συγγενικά πρόσωπα μιας οικογένειας στην Επαρχία Λεμεσού, φαίνεται δεν έχει τελειωμό.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, συνεχώς προσέρχονται νέα φερόμενα ως θύματα στο ΤΑΕ Λεμεσού, άτομα που δεν είναι του οικογενειακού κύκλου των υπο κράτηση υπόπτων, προβαίνοντας νέες καταγγελίες που αφορούν κυρίως τον πατέρα της οικογένειας που βρίσκεται υπο κράτηση.

Παράλληλα κυκλοφόρησε φυλλάδιο στην περιοχή Πάχνας το οποίο καλεί τον κόσμο να προβεί σε καταγγελίες εναντίον της εν λόγω οικογένειας. Στο εν λόγω φυλλάδιο, προστέθηκαν φωτογραφίες των υπόπτων, όπως και τα τηλέφωνα του ΤΑΕ Λεμεσού για επικοινωνία.

Τα πράγματα έχουν προσλάβει ανησυχητικές διαστάσεις, αφού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φουντώνουν προτροπές για να λάβουν κάποιοι το νόμο στα χέρια τους. Αποκλειστικές πληροφορίες της σελίδας μας αναφέρουν ότι τη Παρασκευή όπου αναμένεται να προσαχθούν οι ύποπτοι στο Δικαστήριο, θα είναι υπο δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, αφού γίνεται λόγος για κίνδυνο εγκληματικής ενέργειας.

Παράλληλα και πάλι από πληροφορίες της σελίδας μας, ο συνήγορος υπεράσπισης των τριών εκ των τεσσάρων υπόπτων, γνωστός ποινικολόγος της Επαρχίας Αμμοχώστου, παραιτήθηκε σήμερα από δικηγόρος των υπόπτων. Έγιναν προσπάθειες να μάθουμε τους λόγους παραίτησης του, όμως ο ίδιος αρνήθηκε να προβεί σε οποιεσδήποτε δηλώσεις.