Νέα δεδομένα στην υπόθεση βιασμού της Ολλανδής τουρίστριας στην Πάφο – Χειροπέδες σε 24χρονο

Συνελήφθη σήμερα και τέθηκε υπό κράτηση 24χρονος για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση βιασμού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο 24χρονος που είναι από την Πάφο φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση βιασμού εις βάρος 23χρονης τουρίστριας από την Ολλανδία.

Ο 24χρονος που αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη στην υπόθεση αναμένεται να προσαχθεί σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού δικαστηρίου Πάφου, για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης του.

Σημειώνεται πως για την υπόθεση αρχικά είχε συλληφθεί 25χρονος για τον οποίο μάλιστα το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου είχε εκδώσει εναντίον του διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών για διευκόλυνση των ανακρίσεων σε σχέση με τη διερευνώμενη υπόθεση βιασμού εις βάρος της 23χρονης τουρίστριας.

Ο 25χρονος που είναι επίσης από την Πάφο , συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης 6/10 από την Αστυνομία και τέθηκε υπό κράτηση ως ύποπτος στην υπόθεση βιασμού 23χρονης Ολλανδής τουρίστριας, αδίκημα που φέρεται να διαπράχθηκε στις 4 Οκτωβρίου  στην Πάφο.

Ο ύποπτος ανακρινόμενος είχε αρνηθεί  οποιαδήποτε ανάμειξη στην υπόθεση, δηλώνοντας στην Αστυνομία ότι βρίσκονταν στην περιοχή της Κάτω Πάφου αλλά πως δεν είχε καμία συνάντηση με την 23χρονη Ολλανδέζα.

Μετά ωστόσο από εξετάσεις της Αστυνομίας την επομένη της κράτησης του ο 25χρονος απολύθηκε αφού δεν προέκυψε οτιδήποτε ενοχοποιητικό εναντίον του.

Σύμφωνα με την καταγγελία της Ολλανδής τα ξημερώματα της 4ης Οκτωβρίου στις 05:30 το πρωί βρήκε από κέντρο διασκέδασης και πηγαίνοντας σπίτι της, τη σταμάτησε ένας νεαρός που επέβαινε μοτοποδηλάτου  ο οποίος προθυμοποιήθηκε να τη μεταφέρει στο διαμέρισμα  όπου διαμένει .

Αντί αυτού ωστόσο, την οδήγησε σε ένα απόμερο μέρος, ανοικτό χώρο , όπου σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της ήρθε σε σεξουαλική επαφή μαζί της , χωρίς τη θέληση της .

Ακολούθως, όπως κατήγγειλε, της απέσπασε την τσάντα της που περιείχε το κινητό τηλέφωνό της και την πιστωτική της κάρτα.

Η 23χρονη εξετάστηκε από ιατροδικαστή τα ευρήματα του οποίου παραδόθηκαν στην Αστυνομία.