Μ. Ζαμπίδης: Τι μήνυμα έστειλε στο Τούρκο αντίπαλο του(vid)

Η αγωνία κορυφώνεται για τη μεγάλη μάχη που θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό γήπεδο του Απόλλωνα! Συνέντευξη Τύπου παραχώρησαν σήμερα 7/5 Μιχάλης Ζαμπίδης και Ερκάν Βαρόλ, οι οποίοι είναι πανέτοιμοι για την μεγάλη πρόκληση του Iron Challenge Cyprus.

Αρχικά μίλησε ο Βαρόλ ο οποίος τόνισε: “Σας ευχαριστούμε που είμαστε στην Κύπρο. Είμαι φίλος με τον Ζαμπίδη και είναι από τους καλύτερους στον κόσμο. Ελπίζω να κάνουμε ένα καλό αγώνα και να διασκεδάσουμε το κοινό. Ο καλύτερος ας κερδίσει. ‘Ηρθα να κερδίσω. Είναι πολύ καλός μαχητής, αλλά ήρθα για να κερδίσω. Θα κάνουμε καλό αγώνα”.

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης στην συνέχεια ανέφερε ότι  “Είμαι χαρούμενος που κάνω τον τελευταίο μου αγώνα εδώ. Σας περιμένω όλους να δώσουμε τη μάχη μαζί. Περιμένω ένα πόλεμο και θα τα δώσω όλα για να φύγουμε με το κεφάλι ψηλά όπως μας αρμόζει. Είμαι κατάλληλα προετοιμασμένος. Αντιλαμβάνομαι στο μέγιστο την ευθύνη για το 11-0. Ανυπομονώ να χτυπήσει το καμπανάκι και να ξεκινήσει ο αγώνας.

Οι αγώνες ξεκινούν το Σάββατο (09/05) στις 18:30 και είναι υπό την αιγίδα της Κυπριακής ομοσπονδίας παραδοσιακού Muai Tai.