Μόνο στη Κύπρο και στην Ελλάδα θα μπορούσε να γίνει αυτό: Αφού πρώτα τα έκαναν λαμπόγυαλο ήθελαν να κάνουν και συλλαλητήριο διαμαρτυρίας!

Μπορεί τα γεγονότα να έγιναν στην Ελλάδα όμως δεν απέχουν και πολύ από την δική μας πραγματικότητα, άλλωστε τα ζήσαμε και εμείς μπορεί όχι σε τόσο μεγάλο βαθμό αλλά τα είδαμε και στα δικά μας γήπεδα.

Η είδηση που κυκλοφορεί της τελευταίες μέρες είναι ότι στον ΠΑΟ ετοιμάζουν συλλαλητήριο διαμαρτυρίας, το οποίο όμως υπό τον φόβο επεισοδίων ακυρώθηκε , όμως το ζήτημα είναι ο τρόπος σκέψεις μας.

Είναι άξιον απορίας πως σκέφτονται στην διοίκηση του ΠΑΟ, αντί να τα βάλουν με τους χούλιγκαν που τιμωρούν την ομάδα , διαμαρτύρονται για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, μια κατάσταση που επικρατεί εδώ και πολλά χρόνια και με τις ευλογίες του ΠΑΟ.

Αλλά δυστυχώς η ευθυνοφοβία είναι προτέρημα όλων όσων κατέχουν μια θέση και μιλούν ελληνικά , τι ποιο εύκολο από το να ρίξουμε τις ευθύνες αλλού και να εκμαιεύσουμε την ποιο ελαφριά ποινή θα σκέφτηκαν στο ΠΑΟ.

Δεν έχουν άδικο να διαμαρτύρονται για την κατάσταση του Ελληνικού ποδοσφαίρου αλλά δεν ήταν τώρα η στιγμή,με την ενέργεια αυτή απλά ήθελαν να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο από τις ευθύνες της διοίκησης, αλλά έστω και την ύστατη το κατάλαβαν και γλίτωσε η Αθήνα από νέα επεισόδια.

Τώρα όσον αφορά την τιμωρία που θα εισπράξει ο ΠΑΟ, το είχαμε γράψει και παλαιότερα ότι τα παιχνίδια πρέπει να κερδίζονται ή να χάνονται στο γήπεδο , αλλά εδώ τίθεται το ερώτημα τι θα γινόταν αν έβαζε γκολ ο Ολυμπιακός , δεν θα έμπαιναν στο γήπεδο οι χούλιγκαν; Σκεφτείτε τι θα γινόταν! Το ποδόσφαιρο παίζεται εντός των τεσσάρων γραμμών όταν είναι μακριά αυτοί που το σκοτώνουν…