Μυστήριος τραυματισμός 54χρονου – Κρίσιμα στο νοσοκομείο Λευκωσίας

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Λευκωσίας, 54χρονος από τη Ρωσία ο οποίος εντοπίστηκε τραυματισμένος στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε. Σήμερα η ιατροδικαστική εξέταση για να διαπιστωθούν οι συνθήκες τραυματισμού του.

Ο 54χρονος εντοπίστηκε την Κυριακή του Πάσχα, αιμόφυρτος με τραύματα στο κεφάλι και τη κοιλιά στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε στην περιοχή Γερμασόγειας από το προσωπικό.  Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο και ο τραυματίας διακομίστηκε στο νοσοκομείο Λεμεσού όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει κρανιοεγκεφαλική κάκωση και σοβαρή κάκωση στη κοιλιά.  Λόγω της σοβαρότητας της  κατάστασης της υγείας του μεταφέρθηκε στη συνέχεια στην μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Λευκωσίας.

Παρά τις έρευνες της αστυνομίας δεν κατέστη δυνατόν να διακριβωθούν οι συνθήκες τραυματισμού του 54χρονου, ο οποίος σύμφωνα με το προσωπικό του ξενοδοχείου όπου διέμενε, βρισκόταν συνεχώς σε κατάσταση μέθης με ποτά που αγόραζε από παρακείμενη υπεραγορά. Έτσι, σήμερα αναμένεται να διενεργηθεί ιατροδικαστική έρευνα ώστε να διαπιστωθούν οι συνθήκες τραυματισμού του.