Μυστήρια πτώση γυναίκας από μπαλκόνι στη Λ/σία – Αποκλείστηκε το έγκλημα αλλά…

Η νεκροτομή αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια θανάτου 47χρονης γυναίκας η οποία βρήκε τραγικό θάνατο όταν έπεσε από το μπαλκόνι του 3ου ορόφου πολυκατοικίας όπου διέμενε στη Λευκωσία.  Αποκλείστηκε εκ πρώτης όψεως το έγκλημα, αλλά η αστυνομία διερευνά όλα τα ενδεχόμενα αφού στο διαμέρισμα εκείνη την ώρα βρισκόταν ο σύζυγος, με τον οποίο το θύμα ήρθε σε φιλονικία. 

Η τραγωδία εκτυλίχθηκε στις 10.20 χθες βράδυ όταν δόθηκε πληροφορία στην αστυνομία ότι γυναίκα βρισκόταν νεκρή κάτω από πολυκατοικία στο Στροβόλο. Περίπολα έσπευσαν επί τόπου και από έρευνες διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για 47χρονη από τη Λευκωσία, η οποία διέμενε με το σύζυγο της στον 3ο όροφο.

Στη σκηνή έσπευσε η ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου, η οποία εκ πρώτης όψεως απέκλεισε εγκληματική ενέργεια.  Σε κατάθεση του ο σύζυγος ανέφερε ότι λίγα λεπτά πριν είχε τσακωθεί με τη σύζυγο του και εκείνη πήγε στο μπαλκόνι από όπου και έπεσε στο κενό.

Τα ακριβή αίτια θανάτου της άτυχης γυναίκας θα διαπιστωθούν σήμερα με τη διενέργεια της νεκροτομής επί της σορού του.  Οι ανακριτές διερευνούν όμως  όλα τα ενδεχόμενα.