Μπόχα με μπόλικη δυσωδία

Η Κύπρος έχει μετατραπεί σε αρένα ξεκαθαρίσματος λογαριασμών.

Διεφθαρμένοι πολιτικοί, διεφθαρμένοι θεσμοί και πολλά μυστικά που άνοιξαν και θα ανοίξουν σαν κουφάρια ζώων σε προχωρημένη σήψη.

Στη χώρα μας τα πράγματα είναι πιο μπερδεμένα και από ταινία του κινηματογράφου.
Μικρή κοινωνία βλέπετε.

Όλοι γνωρίζονται μεταξύ τους, κάνουν συνεταιρικές δουλειές, συνεργάζονται εντός και εκτός πολιτικής σκηνής και μπλέκουν τις ουρές τους και τις κουμπαριές τους μέσα στα ίδια σκάνδαλα.

Κάποτε η Κύπρος ευημερούσε και δεν είχε πρόβλημα. Οι άνθρωποι ήταν καλά και ο καθένας στον κοσμάκη του. Το απόστημα ήταν εκεί, με την κρίση, όμως, έσπασε και πνιγήκαμε όλοι στο πύον.

Χθες άρχισε στο Ανώτατο Δικαστήριο η εκδίκαση της πολύκροτης υπόθεσης, που αφορά στο Βοηθό Γενικό Εισαγγελέα, Ρίκκο Ερωτοκρίτου. Πρόκειται για τη διαδικασία που άρχισε κατόπιν του αιτήματος του Γενικού Εισαγγελέα, Κώστα Κληρίδη, ο οποίος αιτήθηκε όπως ο Ρίκκος Ερωτοκρίτου παυθεί από το αξίωμά του, ενώ παράλληλα τεθεί σε διαθεσιμότητα ή διαταχθεί ν΄ απέχει από τα καθήκοντά του μέχρι να ξεκαθαρίσει η υπόθεση.

Άλλη μια κωμωδία, που θα προβάλλεται στις μικρές οθόνες την ώρα του βραδινού φαγητού.

Ωστόσο, τα φερέφωνα των τηλεοπτικών σταθμών θα το παρουσιάσουν όσο πιο επιδερμικά γίνεται, ρίχνοντας σκόνη στα μάτια των τηλεθεατών.

Η διαδικασία, λέγει ο Δικηγορικός Σύλλογος, θα πρέπει να εκδικαστεί όσο το δυνατό γρηγορότερα, χωρίς συνοπτικές διαδικασίες.

Γιατί; Αφήστε το Δικαστήριο να κάνει τη δουλειά του.

Και σιγά – σιγά παρακαλώ. Όσο πιο αργά αποφασίσει, τόσο το καλύτερο.

Προτείνουμε κύριοι Δικαστές να καθυστερήσετε όσο το δυνατό περισσότερο την έκδοση της απόφασης σας. Όσο πιο αργά τόσο το καλύτερο.

Διότι ο κόσμος δεν αντέχει άλλο τη βρόμα. Πρέπει να κάνει ένα διάλειμμα.

Γιατί είναι πεπεισμένος ότι έπεται και άλλο κύμα μεγαλύτερο. Ας πούμε τσουνάμι με μπόλικη δυσωδία, που όμως αυτή τη φορά δεν ξέρουμε που θα κτυπήσει.

Φήμη