Μπρόντμπι-Ομόνοια 0-0: Έμεινε όρθια με Παναγή και τώρα στο ΓΣΠ!

Το τρίτο της εκτός έδρας παιχνίδι έδωσε στο Μπρόντμπι Στάντιουμ η Ομόνοια με αντίπαλο την Μπρόντμπι και όπως και κόντρα στη Γιαγκελόνια στην Πολωνία αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα, κρατώντας για τέταρτο σερί παιχνίδι απαραβίαστη την εστία της. Μεγάλος πρωταγωνιστής και ΜVP του αγώνα ο Κωνσταντίνος Παναγή, ιδιαίτερα στο δεύτερο μέρος όταν και οι Δανοί πίεσαν αρκετά προκειμένου να σημειώσουν κάποιο γκολ.

Μοναδικό ψεγάδι η τρίτη κίτρινη του Ράμος που θα του στερήσει τη συμμετοχή στο επόμενο παιχνίδι κόντρα στην Μπρόντμπι.

Μία υποτυπώδη πίεση της Μπρόντμπι απορρόφησε από τα πρώτα κιόλας πέντε λεπτά η Ομόνοια που δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο από τους Δανούς. Μάλιστα, μετά τη συμπλήρωση του πρώτου 10λεπτου οι πράσινοι έφεραν το παιχνίδι στα μέτρα τους και στο 13′ έφτασαν πρώτη φορά την αντίπαλη εστία, αλλά ο Ασίς έκανε κακό σουτ και η ευκαιρία πήγε χαμένη. Το ματς γενικά δεν είχε γρήγορο ρυθμό, η κατοχή ήταν εναλλασσόμενη και με τους πράσινους να δείχνουν μία άνεση στις κινήσεις τους.

Στο τελευταίο 15λεπτο η Ομόνοια άφησε εκτός πεδίου τους ποδοσφαιριστές της Μπρόντμπι, ανέκτησε την κατοχή της μπάλας, έλεγξε τον ρυθμό και έγινε σαφώς πιο επιθετική από προηγουμένως. Ένα μακρινό σουτ του Μπεμπέ στο 78΄, που έφυγε λίγο έξω, ήταν η τελευταία καλή φάση στο παιχνίδι με τους πράσινους να φεύγουν με το… ύπουλο 0-0 από τη Δανία και να φέρνουν τον επαναληπτικό σε ένα κατάμεστο ΓΣΠ σε μία εβδομάδα.