Μπράβο Μακαριότατε!

Εδώ και αρκετό καιρό γίνονταν οικοδομικές εργασίες στην ταράτσα της Αρχιεπισκοπής με πάσαν μυστικότητα…Ξαφνικά το μυστήριο αποκαλύφθηκε και ως εκ θαύματος είδαμε μια πισίνα να ξεπροβάλλει!

Ο Μακαριότατος αντιμετωπίζει προβλήματα στη σπονδυλική στήλη και θα πρέπει να ασκείται στο νερό. Όλα αυτά τα σπουδαία συνέβαιναν ενώ ο Αρχιεπίσκοπος μάζευε όλα τα λεφτά από τις εκκλησίες… γιατί η Αρχιεπισκοπή αντιμετώπιζε πρόβλημα ρευστότητας.

Ας μην ξεχνάμε και την ενέργεια του να «αρπάξει» από την εκκλησία της Παναγίας του Τράχωνα το ποσό των 450 000 ευρώ και τις αντιδράσεις που ακολούθησαν.
Μπράβο Μακαριότατε! Λοιπόν παρόλο που δεν είμαι γιατρός, αλλά ένας φτωχός πλην τίμιος βιοπαλαιστής, δεχθείτε τη συμβουλή μου για να ξεπεράσετε το πρόβλημα στο σπόνδυλο.

Δίαιτα Μακαριότατε. Αυτήν που κάνουν χιλιάδες συμπατριώτες μας που στέκονται από τις 6 το πρωί έξω από τα κοινωνικά παντοπωλεία….Δίαιτα Μακαριότατε….Αυτήν που κάνουν τα παιδιά που πηγαίνουν νηστικά στο σχολείο και λιποθυμούν στις αυλές! Έλεος Μακαριότατε!