Μπράβο στον Μητροπολίτη Πάφου!

Έξω απο τα δόντια τα είπε ο Μητροπολίτης Πάφου, Γεώργιος, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα “ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ”, μετά τις αναφορές του, για “χαριεντισμούς” κάποιων, με τις κατοχικές Αρχές.

Μάλιστα, οι δηλώσεις του Μητροπολίτη Γεώργιου, ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων!

Ο Πάφου Γεώργιος, μίλησε για τα αυτονόητα! Δεν γίνεται είπε, αυτοί που έχουν αξιώματα, να επισκέπτονται τις κατεχόμενες περιοχές, δίνοντας με αυτό τον τρόπο οντότητα στην κατοχή.

Πώς είναι δυνατόν, τη στιγμή, που ο κατοχικός ηγέτης παρίσταται στα πανηγύρια στα κατεχόμενα, για την τουρκική εισβολή, έχοντας στο πλάι του τον Ταγίπ Ερτογάν, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, να παρακολουθεί καλλιτεχνικές εκδηλώσεις στα κατεχόμενα, σαν να μην συμβαίνει τίποτα!

Για τα αυτονόητα μίλησε ο Μητροπολίτης Πάφου, όταν υπέδειξε τις απαιτήσεις του Μουσταφά Ακιντζί… Εκ περιτροπής προεδρία, την επιστροφή της Αμμοχώστου με αντάλλαγμα την αναγνώριση του παράνομου αεροδρομίου της Τύμπου, τις μόνιμες παρεκκλίσεις από το ευρωπαϊκό κεκτημένο..

Τελικά διανύουμε μια από τις πιο δύσκολες και επικίνδυνες στιγμές στην ιστορία του κυπριακού.

Από τη μια έχουμε όλους αυτούς τους “χαριεντίζοντες” και από την άλλη αυτούς, που δεν δέχονται να κάνουν εκπτώσεις στα ανθρώπινά τους δικαιώματα, έστω και αν διανύουμε το μήνα των ξεπουλημάτων!

Πυθία