Μπαράζ συλλήψεων για την ΣΠΕ Αγίας Φύλας – Χειροπέδες στον 69χρονο

Χειροπέδες πέρασαν το μεσημέρι οι ανακριτές στον 69χρονο που καταζητείτο για το φαγοπότι στη ΣΠΕ Αγίας Φύλας.  Ο 69χρονος είναι υπάλληλος του 54χρονου μεγαλοεργολάβου που τελεί ήδη υπό κράτηση για την ίδια υπόθεση. Ο συλληφθής φέρεται από την αστυνομία ως το πρόσωπο που με τον 52χρονο οδηγό του επιχειρηματία και τη 46χρονη γυναίκα που ακόμη καταζητείται, “ψάρευαν” τα θύματα τους για λογαριασμό του εργοδότη τους.

Την ώρα της σύλληψης του 69χρονου που έγινε στη Λευκωσία, ο 52χρονος  συνεργάτης του “έβγαινε” από το δικαστήριο Λεμεσού, έχοντας εξασφαλίσει πενθήμερη κράτηση. Ο 69χρονος οδηγήθηκε στην αστυνομική διεύθυνση Λεμεσού όπου ανακρινόμενος έδωσε κάποιους ισχυρισμούς για την εμπλοκή του στην υπόθεση που διερευνώνται. Αύριο αναμένεται να οδηγηθεί και αυτός με τη σειρά του ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Λεμεσού για έκδοση διατάγματος κράτησης του.

Για το πάρτι στη ΣΠΕ έχουν τεθεί υπό κράτηση συνολικά έξι πρόσωπα.  Τρία πρώην στελέχη της ΣΠΕ και ο  54χρονος μεγαλοεργολάβος που συνελήφθησαν πρώτοι και έχουν τεθεί υπό επταήμερη κράτηση.  Ο 52χρονος οδηγός του εργολάβου που τελεί υπό πενθήμερη κράτηση ώστε να συνάδει το διάταγμα του με των άλλων τεσσάρων και ο 69χρονος ο οποίος θα παρουσιαστεί αύριο ενώπιον του δικαστηρίου με αίτημα της αστυνομίας για τετραήμερη κράτηση.

Καταζητούνται επίσης δύο πρόσωπα, η συνεργάτης του μεγαλοεργολάβου, 46χρονων η οποία βρίσκεται στο εξωτερικό και ο διευθυντής της εταιρείας του 52χρονου, Ιορδάνης Κοστέκογλου, από την Ελλάδα, ηλικίας 45 ετών  πρώην καλαθοσφαιριστή που θήτευσε σε ΑΠΟΕΛ, ΑΕΛ και Απόλλωνα.