“Μπαλωθιές” στην Ορμήδεια – Πήγαν στον γάμο κατέληξαν στο Νοσοκομείο

Περίπου 20 κάλυκες κυνηγετικού όπλου που ρίχθηκαν από αγνώστους περισυνέλεξε χθες βράδυ η Αστυνομία στην Ορμήδεια. Από τα σκάγια τραυματίστηκαν ελαφρά μία κοπέλα 20 ετών και ένας άνδρας 61 ετών, οι οποίοι διακομίσθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες πήραν εξιτήριο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία χθες το βράδυ λήφθηκε πληροφορία για ρίψη πυροβολισμών από κυνηγετικό όπλο στην Ορμήδεια.

Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Ξυλοτύμπου μετέβησαν στη σκηνή και κατάφεραν να μαζέψουν περίπου 20 κάλυκες κυνηγετικού όπλου. Οι κάλυκες που βρίσκονταν στο έδαφος, άρχιζαν από την Πλατεία της Κοινότητας κοντά στην εκκλησία μέχρι τη περιοχή «Βάτταινας» προς την έξοδο της Ορμήδειας.

Μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας μετέβησαν στη περιοχή και από έρευνες περισυνέλεξαν πληροφορίες για ένα συγκεκριμένο αυτοκίνητο το οποίο θεάθηκε να πηγαίνει προς κέντρο δεξιώσεων στην Ορμήδεια όπου βρισκόταν σε εξέλιξη γαμήλια δεξίωση. Εικάζεται ότι οι πυροβολισμοί πιθανόν να ρίχθηκαν από συγγενικό άτομο του ζεύγους που τελούσε το γάμο του.

Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκαν δύο άτομα, μία κοπέλα 20 ετών και ένας άνδρας 61ετών οι οποίοι πραγματοποιούσαν επίσκεψη σε φιλικό τους σπίτι και κάθονταν στη βεράντα.

Η κοπέλα κτυπήθηκε από σκάγια κάτω από το μάτι και το μάγουλο, ενώ ο άνδρας στο δεξιό τμήμα του θώρακα. Και οι δύο διακομίσθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες πήραν εξιτήριο.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.