Μοντέλο με IQ …πατάτα – Μετά το μακελειό πόζαρε στον πύργο του Ά’ι’φελ με κουκούλα και πιστόλι!

Μερικές φορές η βλακεία είναι πολύ δύσκολο να περιγραφεί. Λίγη ώρα μετά το μακελειό στο Παρίσι, το μοντέλο Imogen Anthony, είχε μάλλον μία «ατυχή» έμπνευση, όταν ανέβασε φωτογραφία της, στην οποία ποζάρει με μαύρη κουκούλα και παριστάνει πως κρατάει ένα όπλο.

ImogenM

Το κεφάλι της, ήταν το μόνο που φρόντισε να καλύψει, καθώς στις φωτογραφίες ποζάρει τόπλες, φορώντας μόνο ένα εσώρουχο. Οι φωτογραφίες ανέβηκαν ακριβώς τη στιγμή που έγιναν τα τρομοκρατικά χτυπήματα και το Παρίσι «βάφτηκε» στο αίμα. Ένας διαδικτυακός της φίλος, βλέποντας τις αχαρακτήριστες φωτογραφίες της Anthony, την προέτρεψε να «τσεκάρει τα νέα».

Η αντίδραση της Imogen ήταν άμεση. Διέγραψε τις επίμαχες φωτογραφίες από το προφίλ της και θεώρησε σωστό να διορθώσει το λάθος της. Στη συνέχεια, ανέβασε φωτογραφίες της – με εσώρουχα!- με φόντο τον πύργο του Άιφελ.

imogen_2562605a

Επίσης έγραψε και το περιβόητο «Προσευχηθείτε για το Παρίσι», προκαλώντας για ακόμα μία φορά την αγανάκτηση των διαδικτυακών φίλων της. «Τόσο ανάρμοστο. Είναι μία τόσο θλιβερή ημέρα και εσύ ανεβάζεις φωτογραφίες με εσώρουχα! Σοβαρά τώρα…», «Αυτό είναι αηδιαστικό! Δεν έχεις συναίσθηση (τι κάνεις); Πολύ δυσάρεστο!» ήταν τα πολύ κόσμια σχόλια που της έκαναν. Τα υπόλοιπα ήταν …

2E6F354C00000578-3_2562615a

Το χειρότερο όμως ήταν η απάντησή της που δεν κατάλαβε τι έκανε «Οι εμπειρίες μου στο Παρίσι είναι δικές μου, πώς τολμάτε να με κατηγορείτε για τα πιστεύω μου και τον τρόπο με τον οποίο αποτίνω τον δικό μου φόρο τιμής;», έγραψε η 24χρονη στη σελίδα της!