Μια του κλέφτη δυο του κλέφτη… -Τσάκωσαν διαρρήκτη και βιαστή στη Πάφο

Χειροπέδες πέρασε σε 39χρονο Ρουμάνο η Αστυνομία που ήταν καταζητούμενος από τον περασμένο Ιανουάριο για το βιασμό μιας 79χρονης Βρετανίδας στην Πάφο. Πήγε να διαρρήξει μπυραρία αλλά των τσάκωσαν ο ιδιοκτήτης και ο γιός του. Κατέληξε στο νοσοκομείο.

Ο 39χρονος επιχείρησε γύρω στις 4:30 τα ξημερώματα να εισέλθει στην μπυραρία, η οποία βρίσκεται στην περιοχή των Τάφων των Βασιλέων. Για κακή του τύχη όμως έγινε αντιληπτός από 50χρονο ιδιοκτήτη της μπυραρίας, που διαμένει πάνω από το υποστατικό.

Ο 50χρονος, μαζί με τον 20χρονο γιο του, κατέβηκαν αμέσως στο ισόγειο του κτιρίου και έπιασαν επ’ αυτόφωρο τον 39χρονο Ρουμάνο την ώρα που επιχειρούσε να πετύχει την είσοδο του στην μπυραρία. Στην προσπάθεια του να ακινητοποιήσει το φερόμενο ως δράστη, ο πατέρας άρχισε να τον χτυπά, την ώρα που ο γιος καλούσε την Αστυνομία.

Στη σκηνή έσπευσαν μέλη της Δύναμης που διαπίστωσαν ότι ο επρόκειτο για το πρόσωπο που καταζητούσαν από τις 17 Ιανουαρίου, μετά από καταγγελία 79χρονης Βρετανίδας ότι το εν λόγω πρόσωπο, αφού διέρρηξε την οικία της, την βίασε.

Ο 39χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο της Πάφου όπου έτυχε των πρώτων βοηθειών και στη συνέχεια οδηγήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου, όπου και κρατείται.

Εντός της ημέρας αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον Δικαστηρίου για την έκδοση διατάγματος κράτησης του.

Οι Αρχές διερευνούν και το ενδεχόμενο να εμπλέκεται και σε άλλες υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών.