Μια συνέντευξη από τον τεράστιο Πελέ που θα συζητηθεί!

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στη βρετανική “Telegraph” παραχώρησε ο ζωντανός-θρύλος του ποδοσφαίρου, Πελέ, όπου μίλησε για όλους και για όλα. Τι δήλωσε για τον Ντιέγκο Κόστα, την αγαπημένη του ομάδα, αλλά και το ενδεχόμενο να δούμε έναν νέο Πελέ.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στη βρετανική “Telegraph”, ο Βραζιλιάνος θρύλος, Πελέ ήταν απολαυστικός. Η συνέντευξη έγινε με αφορμή την έκθεσή του σε γκαλερί του Λονδίνου με θέμα “τέχνη, ζωή, ποδόσφαιρο”.

Εκεί ο Πελέ ρωτήθηκε τη γνώμη του για τη συμπεριφορά του Ντιέγκο Κόστα στο πρόσφατο ντέρμπι Τσέλσι-Άρσεναλ: “Δεν είναι καλό μήνυμα για τα νέα παιδιά. Ήταν βρώμικα παιχνίδι. Δεν είναι καλό να συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο”.

Δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί για το ποια ομάδα του Νησιού προτιμά: “Η Άρσεναλ είναι μια ωραία ομάδα να παίζεις. Αν είχα την ευκαιρία εκεί θα αγωνιζόμουν”.

Για την εθνική Βραζιλίας: “Ήταν μια καταστροφή το πρόσφατο Μουντιάλ. Εκτός από τα επτά γκολ που δεχθήκαμε κόντρα στη Γερμανία, δεχθήκαμε άλλα τρία με αντίπαλο την Ολλανδία”.

Για το ενδεχόμενο να δούμε έναν νέο Πελέ στο μέλλον: “Τόσο καλό όσο ήμουν εγώ; Κανείς. Κα-νείς! Οι γονείς μου έκλεισαν το εργοστάσιο. Δεν θα υπάρξει νέος Πελέ”.